reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Karolina..jesteś aniołem
Kaasiutka
Fanka BB :)
Aga ja na zeby chętnie, jak nikt inny nie chce, dwie dolne jedynki się wyrznęły ale chyba teraz góra idzie jeszcze, daje popalić jak szlag jasny.
Rozpoczęcie na którą wiesz coś?
Rozpoczęcie na którą wiesz coś?
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Kasiu, nie wiem. Pewnie na 9?
Dam Natce na rozpoczęcie roku preparaty, któ®e mi zostały (Kamistatd i Orsanit - ten ostatni jest homeopatyczny). Namocniejsze (Dentinox i Orajelgel z USA, całkowicie znieczulający dziąsła), dałam juź Oli. Jeśli Miłoszek ciężko ząbkuje może pokop w necie z Orajelem? Kupiłąm go Fr jak leźał w Wawie w IMiDz, po operacji, ząbkował do tego i po konsultacji z naszą dr kupiłam to Franiowi, żeby ulżyć kurdupelkowi. Ola mówiła mi, źe jej Bastkowi źel pomagał w ciągu sekundy. Ino nie smakował mu za bardzo
Dam Natce na rozpoczęcie roku preparaty, któ®e mi zostały (Kamistatd i Orsanit - ten ostatni jest homeopatyczny). Namocniejsze (Dentinox i Orajelgel z USA, całkowicie znieczulający dziąsła), dałam juź Oli. Jeśli Miłoszek ciężko ząbkuje może pokop w necie z Orajelem? Kupiłąm go Fr jak leźał w Wawie w IMiDz, po operacji, ząbkował do tego i po konsultacji z naszą dr kupiłam to Franiowi, żeby ulżyć kurdupelkowi. Ola mówiła mi, źe jej Bastkowi źel pomagał w ciągu sekundy. Ino nie smakował mu za bardzo
Tego Orajelu nigdzie nie mogłam dostać. W jednej aptece (w Tesco) powiedzieli mi, że wycofany już dawno. W necie nie szukałam, ale chyba będę zmuszona. Na razie jedziemy na Camilii, przeplatanej Dentinoxem i w ostateczności paracetamolem w czopie...
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Holly, orajelu w Pl nie kupisz w aptece. Ja kupiłam od dziewczyny, któ®a sprowadza go ze stanów, przywiozła mi do szpitala.
Teraz na szybko znalazłam takie ogłoszenie w necie (sama tez tak szukałam)
Baby Orajel Gel / ogłoszenia Warszawa - Dla dzieci / Sprzedam Warszawa anonse - WarszawaCity.pl
Teraz na szybko znalazłam takie ogłoszenie w necie (sama tez tak szukałam)
Baby Orajel Gel / ogłoszenia Warszawa - Dla dzieci / Sprzedam Warszawa anonse - WarszawaCity.pl
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
reklama