reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Aga ja na zeby chętnie, jak nikt inny nie chce, dwie dolne jedynki się wyrznęły ale chyba teraz góra idzie jeszcze, daje popalić jak szlag jasny.
Rozpoczęcie na którą wiesz coś?

Kasiu, nie wiem. Pewnie na 9?
Dam Natce na rozpoczęcie roku preparaty, któ®e mi zostały (Kamistatd i Orsanit - ten ostatni jest homeopatyczny). Namocniejsze (Dentinox i Orajelgel z USA, całkowicie znieczulający dziąsła), dałam juź Oli. Jeśli Miłoszek ciężko ząbkuje może pokop w necie z Orajelem? Kupiłąm go Fr jak leźał w Wawie w IMiDz, po operacji, ząbkował do tego i po konsultacji z naszą dr kupiłam to Franiowi, żeby ulżyć kurdupelkowi. Ola mówiła mi, źe jej Bastkowi źel pomagał w ciągu sekundy. Ino nie smakował mu za bardzo:)

Tego Orajelu nigdzie nie mogłam dostać. W jednej aptece (w Tesco) powiedzieli mi, że wycofany już dawno. W necie nie szukałam, ale chyba będę zmuszona. Na razie jedziemy na Camilii, przeplatanej Dentinoxem i w ostateczności paracetamolem w czopie...

Dentinox mozna tez kupic w pl! jest dostepny w zelu...
ale jak ktos chce to moge mu kupic dentinox w kropelkach bo u nas taki jest (bardziej wydajny)....

reklama
Justyna - Leonard generalnie syropom mówi nie i ma na to jedną odpowiedź - paw ;-) A czopek tylko w ostateczności, zazwyczaj starcza Camillia bo Dentinox na nas w ogóle nie działa.

Do góry