reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
My już po pierwszym spacerku, coś Nadia nie chce spać, więc siedzi mi na kolanach przy komputerku, ale się ciężko pisze :-)

Pozdrawiamy!!!

Hej dziewyny kochane, melduję, że powoli wracamy - jestesmy juz w Krakowie (dlatego mam net). Ale padam na twarz wiec narazie nic więcej nie napiszę:)
W skrzynce mailowej z Allegro mam 321 wiadomości!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra normalnie:) pół nocy jutro będe siedziała:)

Dziewczyny, pamiętacie o sobocie u nas???

Inka ładne imie dla synka wybraliście :-) jeszcze takiego nie spotkałam.
Chyba masz racje co do mieszkania na wsi -> ja w sumie bardzo się ciesze że bedzie to wioska ale czy Małej będzie to pasowało.... hehe pewnie później będzie narzekać że na takiej wiosce mieszka :-D

Ania już coraz mniej będzie chciała spać a z więksyzm zainteresowaniem będzie oglądać świat :-)

Franiowa jeszcze chwilka i bedziecie wreszcie w domku :-) skąd Ty bierzesz tyle siły?
a co jest w sobote? hmm... pisalam na grupie ze bede po 5 wrzesnia wiec moze uda sie wtedy jakies spotkanko zorganizowac bo ja chce w koncu poznac Krasnala :-)

Właśnie dojechaliśmy.
No jutro o 15 miałyśmy świętowac urodziny Frania przełozone z powodu jego choroby, pamiętacie kobietki? To czekam na deklaracje reszty dziewczyn. Nie da się zrobic inaczej - już pojutrze rano, w niedziele wyjeżdżamy na turnus rehab. No doopa po całości:(

reklama
Do góry