reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Jezu... Monika..chyba tak Wam pisałam wtedy.
Dziewczyny, przepraszam Was..zakręcona jestem koszmarnie przez te ciągłe nasze wyjazdy.. Teraz przypomniałam sobie, że miała byc sobota lub niedziela w nast tygodniu, po powrocie z tego naszego mini-turnusu (bo tylko tydzień).
Jezu..przepraszam jeszcze raz:-)
Wybaczycie???;-)

Ale wpiszcie sobie w kalendarze plizzz:)

Sorry ze Was zestresowałam!!!!!!!!!!!!!

Ide walnąć głowa w scianę...:tak:

reklama
FraniowaMamo przepraszam że tak bezceremonialnie i bez przedstawienia się i w ogóle, ale pozwoliłam sobie podglądnąć i zajrzeć na Twój blog i wątek Franiowy na bb.
Kobieto jesteś dla mnie natchnieniem!! podziwiam i całym sercem jestem z Wami.
dużo zdrowia i wszystkiego co najlepsze dla Was.

Aguś spoko, tylko my odpadamy wtedy bo mamy chrzest siostrzeńca... I nie wal w ściane kobieto, bo my Cie tu potrzebujemy i Franczesko tez:-D
dziewczyny dostałysie maila odnosnie muzykoterapii? Ma byc chyba 24 i 31. Kto sie pisze?

Inka, to ja Cie przepraszam, że Cie pominęłam, ale dzis taki pęd mam, ze nie wiem jak sie nazywam. W skrzynce 231 wiad. Masakra:)

No dobra dziewczyny, jest tak: w nastepna sobotę jest u nas spotkanko (pretekst 2 urodziny Franulca;-) ), serdecznie zapraszam:) Zaczynamy o 15, konczymy z ostatnim gościem. Pogody pewnie nie będzie znając życie, ale mam nadzieje, że damy radę jakos w 4 ścianach:)
Za punkty na BP dostalismy gofrownicę (troche jeździmy z tym kurdupelkiem:) ), więc będą gofry dla dzieci:) I nie tylko. Dla dorosłych..tez cos wymyślimy:)
Dobierajcie sie prosze w podzespoły dojazdowe:)

A od kiedy jesteś w Pl?..od 5.09?
My 7.09 wyjeżdżamy na 3,5 tyg - IMiDz, CZD i turnusik. Może 6 bysmy sie spotkały?
WRESZCIE:)

reklama
Do góry