reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Iza ja nie wiem, jestem w filmach do tyłu:( zreszta ja nie moge wieczorem ogladac tv bo zaraz zasypiam, bez wzgledu co ogladam, dlatego na kompie siedze:D
No i Ania2221 nie pisala dawno....

reklama
ja tez czytałam. Na poczatku znalazlam ten topic, pozniej zapomniałam po jakims czasie zaczełam tylko czytac, i jak sie okazało ze znam Kasiutke to wtedy napisałam, a wczesniej jakos tak odwagi nie mialam, czy co nie wiem
wlasnie Kasia co u was? Jak Miłoszek???
Holly macie nowego pieska?

witam Was mamusie :)

pozwolę się przyłączyć- tzn już kiedyś się witałam ale później brak czasu spowodował, że nie zaglądałam tutaj tylko na mój Grudniowy wątek.
mam nadzieję, że można :-D
podczytywałam Was najpierw ale stwierdziłam, że trzeba się odezwać bo tak nie wypada podglądać innych :-D

Hej dziewczyny!
Dzięki Mnsmile za pamięć!! U nas wszystko ok, Nadia rośnie, 22 sierpnia stuknie jej 4miesiąc.:-) Teraz jest na etapie poznawania świata i cały czas chce być na rączkach, dlatego sprawiłam sobie chustę (super, polecam).
Macierzyństwo jest piękne, fajnie sobie spędzamy czas, Nadulka rośnie na moich oczach. Teraz sobie śpi, co jest u niej rzadkie, bo w dzień malutko śpi to mam trochę czasu dla siebie.
Strasznie szybko mi leci czas, jak sobie pomyślę, że muszę wrócić do pracy to aż mnie wzdryga, na szczęście to będzie jakoś w połowie października.

Pozdrawiam!!!!

reklama
więc coś o mnie a właściwie o nas...
całe życie mieszkałam w JG ale 3 lata temu przeniosłam się 5km pod Jelenią na cudowną-spokojna wioskę.
wraz z moim partnerem oczekujemy naszego pierwszego dziecka- urodzi się pod koniec grudnia (termin 29.12) i będzie to Synek- Aleksy!
lekarzem prowadzącym jest dr Błażko i jestem bardzo zadowolona z niego, wspaniały facet i lekarz.

tyle o mnie, a teraz zmykam bo mamy dziś kolejną rocznicę i idę coś dobrego upichcić!!
miłego dnia

Do góry