reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Czarnuszka normalnie idziesz do laboratorium w szpitalu i tam robisz badanie na hiv, tylko żeby za darmo to koniecznie w środę popołudniu, bo w inne dni są płatne;-)
Zuza-anna, to niezłą wizytę miałaś księdza:tak: ja jeszcze czekam na niego mam nadzieję, że nie mędzie marudził za wiele;-)
Oj coś mi się wydaje, że za parę dni Al.Szyszkowska pochwali się nam swoim synciem:-)

dobraczarownica to moja pierwsza ciąża, a mięśniaki nie wiem od kiedy mam, bo odkrył je dopiero mój obecny ginekolog, bo wcześniej nikt nic nie zauważał żebym coś miała.

Hej,
Ja dziś tylko na sekundę. Nie pisałam bo mi mąż wyjechał i laptopa zabrał:-(
Byłam u gina.... Więsci są takie że nac sie nie dzieje:no:. Mały waży 3700 i Kałdonek powiedział że jak chcę rodzić naturalnie to teraz bo za parę dni syn urośnie i niebezpieczeństwo pęknięcia blizny wzrośnie.
Ogólnie dał mi czas do 20 stycznia na rodzenie naturalnie. Jak do tej pory nic się nie wydarzy, mam zgłosic sie do szpitala i zrobi cesarkę. Zrobił mi tez masaz szyjki ale jak do tej pory bez efektów:wściekła/y: No i to tyle. Uciekam teraz bo mąż papu woła;-) Teraz w ogóle pisac będę tylko wieczorkami bo w dzień zero dostępu do kompa:no:

Witaj AGABE:-)

DOBRACZAROWNICO- ja rzygałam jak kot do 6 miesiąca i nic nie pomagało. Gin zaczął mnie w końcu straszyć że do szpitala mnie skieruje. a po 6 miesiącach skończyło sie z dnia na dzień:tak: Podobno ten typ tak ma, pamiętam że z Natalką męczyło do końca 5:-( Więc chyba u mnie norma:-D Co do rodzenia- ja wybieram się do Kowar- do szpitala w Jeleniej jestem zrażona jak diabli:wściekła/y:

No to tak na szybko....miłego wieczorku brzuszki:happy2:

Czarnuszka ja też bym nie wiedziała gdyby gin mi nie powiedział.
Al.Szyszkowska, szkoda bo już myślałam że urodziłaś w takim razie trzymam kciuki żebyś do 20 stycznia urodziła;-)

Witajcie :)

U nas nocka super tylko raz na siku tylko ta wstreeeeetna zgaga:baffled: nawet Manti nie pomaga:-(
dzisiaj chyba wyjde na chwilke na spacerek bo juz prawie zgniłam w tym lozku hehe :-D

Al.Szyszkowska- a juz myslalam ze urodzilas ze Cie nie bylo!!! trzymam kciuki za szybki porod...bierz swojego na sex podobno po tym przytulankach sie rodzi :) no albo najlepiej to ciagle sprzataj rob jakies wielkie wysiłki, masuj sutki, brzuch :) takie znam metody hehe :))

Miłego dnia Brzuszki :))

Dziewczyny, ja tylko na moment bo nadal nie mam netu w nowym domku i cholera mnie z tą TP SA już bierze:wściekła/y:
Byłam dzisiaj u dermatologa z zimnem na ustach, które mam chyba od miesiąca i za nic w świecie nie chce zejść.
Lekarz stwierdził, że to naczyniak dolnej wargi i odesłał mnie do chirurga:-(
Będą mi to usuwać i szyć, ze znieczuleniem miejscowym:-(
Jutro się rejestruję, bo dziś już za późno było.
Szukam w necie informacji, może dałoby się laserowo albo jakoś inaczej..
Nigdy nic zszywanego nie miałam i nie miałam narkozy.
Martwię się o reakcję organizmu i o Lenkę.
Przesądna specjalnie nie jestem, ale dziś trzynasty... :-(

reklama
witajcie
widzialam sie dzisiaj z polozna i wszystko z nia uzgodnilam i porozmawialam :)
mialam tez ktg przez pol godziny i wyszly mi 3 skurcze ale lekarz powiedzial ze narazie moge jeszcze isc do domku :)
no ciekawa jestem ile jeszcze bede sie turlac hiihi

Do góry