reklama
mona124
Fanka BB :)
Czarnuszka normalnie idziesz do laboratorium w szpitalu i tam robisz badanie na hiv, tylko żeby za darmo to koniecznie w środę popołudniu, bo w inne dni są płatne;-)
Zuza-anna, to niezłą wizytę miałaś księdza ja jeszcze czekam na niego mam nadzieję, że nie mędzie marudził za wiele;-)
Oj coś mi się wydaje, że za parę dni Al.Szyszkowska pochwali się nam swoim synciem:-)
Zuza-anna, to niezłą wizytę miałaś księdza ja jeszcze czekam na niego mam nadzieję, że nie mędzie marudził za wiele;-)
Oj coś mi się wydaje, że za parę dni Al.Szyszkowska pochwali się nam swoim synciem:-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ale suprise ) no tonawet nie wiedziałam ze za darmoszke tam robia hiv )
przy 1 ciazy nie wiedzialam i płaciłam....
Al.Szyszkowska chyba serio rodzi ze jej nie ma ))))))))))))))))))
przy 1 ciazy nie wiedzialam i płaciłam....
Al.Szyszkowska chyba serio rodzi ze jej nie ma ))))))))))))))))))
Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Hej,
Ja dziś tylko na sekundę. Nie pisałam bo mi mąż wyjechał i laptopa zabrał:-(
Byłam u gina.... Więsci są takie że nac sie nie dzieje. Mały waży 3700 i Kałdonek powiedział że jak chcę rodzić naturalnie to teraz bo za parę dni syn urośnie i niebezpieczeństwo pęknięcia blizny wzrośnie.
Ogólnie dał mi czas do 20 stycznia na rodzenie naturalnie. Jak do tej pory nic się nie wydarzy, mam zgłosic sie do szpitala i zrobi cesarkę. Zrobił mi tez masaz szyjki ale jak do tej pory bez efektów No i to tyle. Uciekam teraz bo mąż papu woła;-) Teraz w ogóle pisac będę tylko wieczorkami bo w dzień zero dostępu do kompa
Witaj AGABE:-)
DOBRACZAROWNICO- ja rzygałam jak kot do 6 miesiąca i nic nie pomagało. Gin zaczął mnie w końcu straszyć że do szpitala mnie skieruje. a po 6 miesiącach skończyło sie z dnia na dzień Podobno ten typ tak ma, pamiętam że z Natalką męczyło do końca 5:-( Więc chyba u mnie norma Co do rodzenia- ja wybieram się do Kowar- do szpitala w Jeleniej jestem zrażona jak diabli
No to tak na szybko....miłego wieczorku brzuszki
Ja dziś tylko na sekundę. Nie pisałam bo mi mąż wyjechał i laptopa zabrał:-(
Byłam u gina.... Więsci są takie że nac sie nie dzieje. Mały waży 3700 i Kałdonek powiedział że jak chcę rodzić naturalnie to teraz bo za parę dni syn urośnie i niebezpieczeństwo pęknięcia blizny wzrośnie.
Ogólnie dał mi czas do 20 stycznia na rodzenie naturalnie. Jak do tej pory nic się nie wydarzy, mam zgłosic sie do szpitala i zrobi cesarkę. Zrobił mi tez masaz szyjki ale jak do tej pory bez efektów No i to tyle. Uciekam teraz bo mąż papu woła;-) Teraz w ogóle pisac będę tylko wieczorkami bo w dzień zero dostępu do kompa
Witaj AGABE:-)
DOBRACZAROWNICO- ja rzygałam jak kot do 6 miesiąca i nic nie pomagało. Gin zaczął mnie w końcu straszyć że do szpitala mnie skieruje. a po 6 miesiącach skończyło sie z dnia na dzień Podobno ten typ tak ma, pamiętam że z Natalką męczyło do końca 5:-( Więc chyba u mnie norma Co do rodzenia- ja wybieram się do Kowar- do szpitala w Jeleniej jestem zrażona jak diabli
No to tak na szybko....miłego wieczorku brzuszki
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Witajcie
U nas nocka super tylko raz na siku tylko ta wstreeeeetna zgaga nawet Manti nie pomaga:-(
dzisiaj chyba wyjde na chwilke na spacerek bo juz prawie zgniłam w tym lozku hehe
Al.Szyszkowska- a juz myslalam ze urodzilas ze Cie nie bylo!!! trzymam kciuki za szybki porod...bierz swojego na sex podobno po tym przytulankach sie rodzi no albo najlepiej to ciagle sprzataj rob jakies wielkie wysiłki, masuj sutki, brzuch takie znam metody hehe )
Miłego dnia Brzuszki )
U nas nocka super tylko raz na siku tylko ta wstreeeeetna zgaga nawet Manti nie pomaga:-(
dzisiaj chyba wyjde na chwilke na spacerek bo juz prawie zgniłam w tym lozku hehe
Al.Szyszkowska- a juz myslalam ze urodzilas ze Cie nie bylo!!! trzymam kciuki za szybki porod...bierz swojego na sex podobno po tym przytulankach sie rodzi no albo najlepiej to ciagle sprzataj rob jakies wielkie wysiłki, masuj sutki, brzuch takie znam metody hehe )
Miłego dnia Brzuszki )
Dziewczyny, ja tylko na moment bo nadal nie mam netu w nowym domku i cholera mnie z tą TP SA już bierze
Byłam dzisiaj u dermatologa z zimnem na ustach, które mam chyba od miesiąca i za nic w świecie nie chce zejść.
Lekarz stwierdził, że to naczyniak dolnej wargi i odesłał mnie do chirurga:-(
Będą mi to usuwać i szyć, ze znieczuleniem miejscowym:-(
Jutro się rejestruję, bo dziś już za późno było.
Szukam w necie informacji, może dałoby się laserowo albo jakoś inaczej..
Nigdy nic zszywanego nie miałam i nie miałam narkozy.
Martwię się o reakcję organizmu i o Lenkę.
Przesądna specjalnie nie jestem, ale dziś trzynasty... :-(
Byłam dzisiaj u dermatologa z zimnem na ustach, które mam chyba od miesiąca i za nic w świecie nie chce zejść.
Lekarz stwierdził, że to naczyniak dolnej wargi i odesłał mnie do chirurga:-(
Będą mi to usuwać i szyć, ze znieczuleniem miejscowym:-(
Jutro się rejestruję, bo dziś już za późno było.
Szukam w necie informacji, może dałoby się laserowo albo jakoś inaczej..
Nigdy nic zszywanego nie miałam i nie miałam narkozy.
Martwię się o reakcję organizmu i o Lenkę.
Przesądna specjalnie nie jestem, ale dziś trzynasty... :-(
reklama
witajcie
widzialam sie dzisiaj z polozna i wszystko z nia uzgodnilam i porozmawialam
mialam tez ktg przez pol godziny i wyszly mi 3 skurcze ale lekarz powiedzial ze narazie moge jeszcze isc do domku
no ciekawa jestem ile jeszcze bede sie turlac hiihi
widzialam sie dzisiaj z polozna i wszystko z nia uzgodnilam i porozmawialam
mialam tez ktg przez pol godziny i wyszly mi 3 skurcze ale lekarz powiedzial ze narazie moge jeszcze isc do domku
no ciekawa jestem ile jeszcze bede sie turlac hiihi