reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

dzień dobry

u nas cala noc burza i deszcz... w pokoju wieczorem mialysmy 27st. i doslownie spac sie nie dalo... spalam z Mala przy otwartym oknie a ona rozgolasiona i ciagle sie wiercila bo jej goraco bylo!
myslalam ze dzisiaj bedzie troche lepsze powietrze a tu dalej 26st i duchota okropna :wściekła/y:

Dareczka masz racje i lepiej isc do pediatry i sie skonsultowac.... ale wazne ze ma apetyt i je!
moja ostatnio tez chyba nic nie przytyla a wrecz mam wrazenie ze schudla ale tez chyba do gory pare centymetrow jej poszlo ;-)
haha mowisz firanki i obrus? -> u mnie nie ma obrusu i firanek tez a za to duze lyse okna :-D

Izu ja nie mieszalam mleka 1 z 2 tylko od razu dalam 2 i niebylo zadnych problemow! ja bym dala juz 2 ale to tylko moje zdanie ;-)

Pałeczka no niestety nie a z czym masz problem?

reklama
Pałka sie martwi co moze wziac Malej do jedzenia do samolotu, i juz tyle nawymyslala, ze Mala na pewno nie przeje tyle... hehe:-D ale obawy w pelni sluszne, ja juz jej mowilam co i jak, ale jednak wciaz sie martwi;-)

ja z tego co sie orientuje to nie mozna brac plynow z masiami tez roznie bywa (kuzynka jak leciala z synkiem musiala sie mascia posmarowac na dowod ze niczego nie przewozi ze to dla dziecka tak samo bylo z czyms do picia) najlepiej zadzwonic i sie zapytac bo kazda linia ma swoje wymgania to samo jest z panstawmi do jednego mozesz cos zabrac do innego nie

zuza a kiedy wy zawitacie znowu?
Dzisiaj wpadłam na pomysł, że zamiast kupować duży bebilon 1 mogę kupić mały i duży beblion 2 :D I wtedy jakoś to pogodzę. Kurczę nadal nie dałam tego glutenu. Muszę sobie zapisać żeby kupić zwykłą kasze manne, bo w sumie w domu mam ale ona jest przeterminowana :D Co prawda mi nic po niej nie jest ale wole nie eksperymentować na Nataszce hehe

Zalezy na kogo trafisz , ja lecialam z wroclawia z mala to musialam wode na mleczko sprobowac a tak to nawet proszku ( mleka ) nie ruszali wiec nie bylo tak zle , Najwazniejsze wez malej duzo picia zeby przy starcie i ladowaniu duzo pila bo jej uszka pozatyka. A gdzie lecicie i dluga podroz przed wami ??? Ja z mala lecialam jak miala 3 miesiace ale naszczescie tylko 2godz wiec przesla calosc bo malutka byla miala 3 miesiace teraz to nie wiem jak bedzie , wlasnie szukam jakis wakacji i na poczatek szukam lotow nie dluzej niz 3, 5 godz bo chyba oszaleje :p hehehe

Dziewczyny pamiętajcie ze jak w sobotę pogoda to u mnie, oki?
Tak mi żal tego wczorajszego spaceru!!!!!!!!!!!!!!
A jak zobaczyłam zdjęcia dzieciaczków na kocyku to normalnie... Franiu tak uwielbia dzieci, a jeszcze takie dziewczyny cud-maliny..:-)

Rany, zapomniałam o najwazniejszym!!!!!!!!
Juz napisała w wątku Frania, ale powtórzę tu:
Dziś pierwszy raz widziałam idącego Frania!!!!!!!!!!!!
Juz na koniec rehabilitacji pani rehab przeszła z Franiem ze 3 metry, tzn ona trzymała go za miednicę, dociskała ją odpowiednio, żeby pomóc przenosić ciężar nóg a mały..prawa-lewa-prawa-lewa!!!!!!!
biggrin.gif
A jaki szczęśliwy był!!!! Śmiał się w głos!!!!!

hehehe boski Franiu :) A widzisz!!! A mówiłam, że nawet się nie będziesz spodziewała kiedy on pójdzie :D Zrobił mamie niespodziankę. Ogromnie się cieszę!

Aga gratulacje dla Frania:) to juz krok do przodu.
Diana Paula leci do Anglii;) juz mniej wiecej wie co wezmie;-)
Kurde a mi zal tej soboty, i zalezy o ktorej, bo moze bym podjechala a pozniej tesciowa zabrala ze szpitala... no zalezy od was dziewczyny. A chyba najbardziej mi zal tego ze nie poznam Frania;-)

reklama
Aga wszystkie sie ogromnie cieszymy;)!!! I jesteśmy dumne

ZA FRANKIEM TO NIEDŁUGO BEDZIESZ BIEGAĆ;) a mój wiktor bedzie miał kompana do rozrabiania, bo na forum to w wiekszości dziewczynki;)

Mnie tu ostatnio mało, i nawet nie nadążam czytać na bieżąco.
Jak jest ładna pogoda to ciągle się gdzieś szwędamy a do domu wracamy na spanie. Jeśli siadam do komp to na chwilkę. Wymysliłam nowy biznes a w zasadzie hobby które moze przynieść jakiś dochód, narazie jestem na etapie szukania odpowiedniego programu z KL na założenie firmy (dofinansowanie). Z robotą lipa i jeszcze z tego aniluxu pozwalniali ludzi...Narazie w większości jest ale wakacyjna a takiej nie szukam
za tydzień jedziemy i cieszę się bo potrzebuje trochę czegoś innego...oderwania się od myślenia i nic nierobienia;)

kIEDY sie spotykacie?

Do góry