reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

No ja bym b chciała w tę sobote u nas w ogrodzie, ale musi byc pogoda w miarę.. Zaraz sprawdze tvn meteo:) Może cos się zmieniło:)

reklama
:-)

Izu niestety nie szybko :-( wakacje mamy zaplanowane dopiero od 26 sierpnia i niewiem czy od razu nie pojedziemy prosto do świnoujscia... mamy w sumie ok.2,5tg wolnego ale niewiem kiedy w jg bedziemy. Dobry pomysl z ta mala puszka :-)

Diana fajnie ze sie odezwalas :-) pozdrowienia!

Aga ale suuuperrr!!!!!!!! to mi chyba dzisiaj usmiech z twarzy nie zejdzie tak sie ciesze :-)
Gratulacje dla Frania!!!

Eliza odpocznij na wakacjach i wracaj pelna nowej energi! :-)

a u mnie dooopa.... wszystko mnie wkurza od rana! juz normalnie niewiem jak mam rozmawiac z ludzmi i jak z nimi sie dogadac zeby bylo ok :wściekła/y:

Do chodzenia jeszcze trochę, ale dziś mały udowodnił ze da radę:)

A czemu ludzie Cie wkurzają? Trafiłas na jakies trudne przypadki czy Ty masz cięzkie dni?

Aga to juz naprawde duzy sukces a napewno beda jescze wieksze! to fakt, pokazal ze da rade i poradzi sobie! silny i rewelacyjny chlopczyk :-)

aaaa sa rzeczy ktorych niedam rady przeskoczyc i nie moge byc rownoczesnie tutaj i w pl
a niektorzy by chcieli zebym na kazde ich pstrykniecie otwierala im drzwi mieszkania w jg :-(
niewiem jak mam pogodzic niektore sprawy...

Aga, napisałam już u Was więc napiszę króciutko tylko : SSSSUUUUUPPPPEEEERRRR :) :-)

A u nas stał się cud, Seba przespal dziś prawie całą noc i rano do 10 :szok: teraz już padł, Nat wsuwa obiadek i zaraz też spac, potem o ile aura pozwoli to na spacer:) bo jak sie pewnie domyślasz basenu nie wyciagnęłam...

ZUZA nic tylko musisz mieć tu kogoś zaufanego kto w Twoim imieniu będzie to mieszkanie pokazywał. A może jakiś przedstawiciel biura nieruchomości?

wlasnie mieszkanie mam wynajete a probuje je sprzedac tylko ze lokatora wiecej niema w jeleniej niz jest i tu problem bo mi wszyscy posrednicy dzwonia i marudza ze chca robic prezentacje....
ale wlasnie sprawa sie troche wyjasnila i jak dobrze pojdzie to jutro bedzie kolejna prezentacja... ufff...
mam dosc doslownie!

Aga gratulacje dla Frania zuch chłopak lada moment będzie biegać

Zuza Ty to masz z tym mieszkaniem :( oby szybko wszystko poszło po Twojej myśli :)

My po wizycie u pediatry wazy 6900 czyli malo i skierowanie na badanie moczu bo plus odparzania moze byc jakas infekcja a jak nie to mam jej cos na F podawac do mleka co zwieksza kaloryczność (ale nie pamietam nazwy a nie chce mi sie recepty szukac)

reklama
Dareczko, pewnie Fantomalt. To sa niestety cukry proste i wiekszość dzieci ma po tym straszne bóle brzuszka:( (u Frania tez nie przeszło). Wiesz jaki ja mam sposób na swiększenie masy Frania? Do każdego posiłku dodaje oleje tłoczone na zimno lub oliwe z oliwek. az że suplementujesz kwasy długołańcuchowe a dwa w b zdrowy sposób zwiększasz kaloryczność potraw (dodaje do kaszek, zup, obiadków, ino nie do deserków).

Do góry