reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

A o jakim szczepieniu pisałyscie?

Ja sie wczoraj o północy wzięłam za malowania paznokci u stóp. Na czerwono. Piknie.
Umyłam zęby po tej czynności i...wsunęłam stopy w kapcie:-D No. dzis cały dzien w skarpetkach chodze, bo nie miałam siły już zmywac:tak: Więc ide dopełnić powinności:)

Spokojnych snów dziewczyny:)

reklama
Aga mam dobrego homeopate jakby co to dzwon
ten mój dzyndzelek wisi na cycu, 1 reka trzyma bluzke druga cyca ... tez malowałam paznokcie, 2 pomalowane u prawej nogi lewa rozmazana bo juz leciałam zeby cielaczka pod dyspozytor podłączyć wrrrrrrrrrrrr

kaska a gdzie ten homeopata?
Ja potrzebuje naprawde dobrego
Ale DOBREGO:) Rozumiesz..mam wymagania..;-)
(nie musi w czasie wizyty chodzic w skórzanych stringach;-))

Hej! U nas wszystko dobrze. Nadia rośnie, tylko chyba apetyt jej się zwiększył. Zauważyłam, że na wieczór po 15 minutach denerwuję się strasznie przy cycku, albo mam za mało pokarmu, albo jej się nie chce "popracować". Nie wiem czy jak skończę to witaminę k to może na wieczór będę dawać buteleczkę modyfikowanego? Sama nie wiem. Jak poszliśmy na wesele to zostawiłam jej trochę buteleczek :-):-), ale niemożliwe żeby się przyzwyczaiła w ciągu kilkunastu godzin?

A te szczepienia to i tak chyba dla mieszkańców Jeleniej? I tak chyba byśmy się nie załapały.

Pozdrawiam

kaska a gdzie ten homeopata?
Ja potrzebuje naprawde dobrego
Ale DOBREGO:) Rozumiesz..mam wymagania..;-)
(nie musi w czasie wizyty chodzic w skórzanych stringach;-))
Aga, dobry jest, uwierz mi. W ogóle pochodzi z Ostrowa tfu Ostrzeszowa, ale wiem ze raz w miesiącu przyjmuje we Wrocławiu. Jedziesz na wizytę, a potem jak coś to pzrez tel ustawia granulki. ta moja koleżanka wiesz która, tylko z nim. Poza tym Ole też mi już wiele razy wyprowadził z różnych rzeczy .... mi tez pomógł z grzybica w ciąży.
Poza tym u niego na korytarzu widziałam wiele matek z róznymi dziecmi w róznym wieku i z róznymi problemami ... możesz spróbowac. Gdzies jeszcze miałam namiar na babke w Lubaniu, neonatolog, homeopata, ale to juz musze poszukać.

Kurcze wiecie co ... martwi mnie mój Miłek, ze mało przybiera chyba na wadze. Co prawda długi to on jest ale ma tylko 5800, chyba włączę jakieś modyfikowane, wydaje mi się ze za mało wazy :/

Kasiutka ja od samego początku miałam z córcią problem bo bardzo mało przybierała w pierwszym miesiacu zycia tylko 200 gr! Póżniej też bardzo mało ma 8,5 miesiąca a wazy bardzo mało chyba ok 7 kg (dzis ide ja zwazyc do przychodni) lekarz w 2 i 5 miesiacu życia wyslal nas na badania krwi i moczu i kiedy okazalo sie ze jest wszystko ok to sie nie czepiaja i mowia ze taka jej uroda wiec moze też Miłoszek tak ma. Ja po 4 miesiacu zaczelam jej juz tez dawac inne posiłki.

ello ello :-)
u nas pogoda piękna ale upaly zaczynaja juz mnie troche meczyc :-)
wczoraj z Mala zrobilysmy sobie super spacerek w tym upale i smarzacym sloneczku - 6km!!! :cool2:
przypieklo nas troche ale fajnie bylo a na plazy doslownie oblezenie hihi chyba cale miasteczko tam bylo :-D
dzisiaj tez kolejny dlugi spacer zaliczony ale jeszcze nie sprawdzalam ile km zrobilysmy ;-)
juz oby dwie po szybkim prysznicu, Mala zasypia w lozeczku a ja chlodze sie pod wiatrakiem....

DARIA aaaapetycznie wyglada ten nalesnik! ja uwielbiam nalesniki ale raczej tylko na slodko i tez planuje jutro na obiad zrobic :-)
dla mnie i Lenki na slodko a dla M. z pieczarkami itp.

wreszcie!!!!
ale za chwilke bedzie burza :-) juz zaczyna padac hehe
i przed chwila mi prawie okna pourywalo bo taki wiatr sie zerwal ;-)
przynajmniej bedzie czym oddychac...

reklama
Zuza u nas w sumie drugi dzien pogody i jeszcze jutro ma byc łądnie a od czwartku znowu deszowo niby :( a z tym morzem to macie super

A ja z mala ide w czwartek do lekarza moze panikuje ale wole sie skonsultowac bo ja waże mała co tydzien i od 3 tygodni waga pokazuje tyle samo bylam nawet w przychodni sprawdzic ile wazy to tez tak malo a w sumie dziecko powinno przybierac na wadze. Z drugiej strony wiem ze je moze nie tyle co powinna ale czesciej i je ładnie no a teraz jak raczkuje to pewnie to spala ale dla mojego swietego spokoju wole pójśc. Bo pediatra mowila ze jak waga bedzie spadac to sie pokazac a jak nie rosnie to to samo przeciez

Do góry