reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
dokładnie Aga mam tak samo, az ją dzis opr ze tak wydzwania, mówię wyluzuj sie masz wakacje, fajna kolonia, a ona ze dobra ze okej .... musiałam opr ... bo jeszcze jeden tel i trzeba będzie po nią jechać .... wszystko zrozumiała .... a po godzinie znów zadzwoniła hahahahahha
eh te duże dzieci ... Dareczka, dziekuję za natchnienie, jutro na obiad naleśniki ;)

Ja w niedzielę zrobiłam naleśniki. Jako nadzienie: mięso mielone podsmazone, cebulka, pieczarki...Jesssuuu jakie dobre.. Jeszcze do środka włożyłam troche sera i ...pieprzyc kalorie;-)

Coś mi się widzi, że nasze dziewczyny przez braciszków jakies ckliwe się zrobiły.. Kurcze, w ub roku nie było takiego wydzwaniania..

Franiowa ja robię podobne naleśniki tylko że same pieczarki i dużo sera i to jeszcze razem juz w naleśniku podsmażam pycha z keczupem i majonezem :)
Ja mam nadzieję że moja córcia jak będzie mieć rodzeństwo też tak za nim będzie jak Wasze córcie :)

o nie, to mój żołądek jux by wysiadł. Z tą moja wersją trochę zabawy jest, bo ja wszystko najpierw osobno obsmażam, ale warto:)

A ja sie obawiam, żeby Natkla trochę za bardzo nie rozpiesciła Franka. Bede musiała dzieciaki pod tym katem obserwować, tym bardziej, że u nas większa ku temu sposobność. Ja też bede musiala siebie sama kontrolować. Wiecie o co chodzi

moja tez sie nie kwalifikuje do szczepienia, za mala no i my spoza Jeleniej :(
a ja robie nalesniki podobne jak Dareczka tylko ze do farszu z pieczarek dodaje jeszcze jaja na twardo ugotowane plus ser zolty i podsmazam. Pychotka:):):):)

to muszę spróbować Twoją wersję naleśniki to ulubione danie mojego A. my uwielbiamy z bananami, pieczarkami i serem, i piersią w gyrosie z tzatzykami ale takie zwykłe też :) kurcze głodna się robię a już spać iść powinnam

ale jak dzieciaczki takie kochane to trudno nie rozpieszczać

a wy to spać nie mozecie?
Ja uwielbiam naleśniki z pieczarkami i serem :)
kurde miałam dzisiaj się wziąć za siebie i koło siebie ale ten czas kiedu Natasza zasypia jest taaaaaaaaaki krótki :( masakra jakaś. idalej paznkcie u stóp nie pomalowane :(

Izu juz od godziny zbieram sie spać :) ja u rączek maluję już od dwóch dni może jutro jak mała bedzie rano kimać ale znajac zycie bedzie co innego do roboty np ugotowac jej obiad, dobrze ze moj w domu to sie ogarnę :)

reklama
ja u rąk dzisiaj pomalowałam ,,, na spacerze :) hehehe kupiłam sobie taki oczojebny róż :) a coooooooo :)

ja jutro na działke zmykam na grilla zjeść te szaszłyki w końcu. I Aga będę u Ciebie podrzucić Ci te rzeczy ale dam znać jeszcze o której - na pewno po południu.

Do góry