reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Kaśka, ino modyfikowanego nie włączaj!! Spokojnie. Najwyraźniej tak ma. Nie szalej kobito.

A nas dzis odwiedziła Iza:-) I tak mi ochoty narobiła żeby Was poznać:-)
Zaproponowałam spotkanie u nas w ogrodzie w sobotę przy wariancie dobrej pogody.
Sprawdziłam długoterminową na tvnmeteo i trochę doopa z sobotą kurcze:(
A juz zmobilizowałam pana męża do wyciągnięcia z czeluści garazu krzeseł ogrodowych i odkurzenia ich
Jak będzie z pogodą w sobote, co?
Miałam ochotę posiedziec na dworze z fr..choroba no

reklama
Dareczka dla uspokojenia sieie idz, ale wlasnie jak dziecko zaczyna raczkowac, przemieszczac sie to wiadomo ze nie przytyje, a jak widzisz ze Malutka ladnie je, to moze ok, Lena jak zaczela sie przemieszczac to widzialam jak schudla, ale teraz juz sie robi taka fajna w sam raz;-)

Aga ja dalej przeżywam wasze włości :) cuuuudnie :D

słuchajcie a piątek? Ma nibyć upału ale też deszczu nie będzie. Aga jak z piątkiem?
Może Ola się skusi, bo ten robak nic nie pisze ostatnio.

aha ja mam takie pytanko. moja za pare dni bedzie miała 6 miesiecy a mleka mod mam jeszcze moze na jeden - dwa dni. i zastanawiam się czy dalej ją poić 1 czy już przeskoczyć na 2?

aha ja mam takie pytanko. moja za pare dni bedzie miała 6 miesiecy a mleka mod mam jeszcze moze na jeden - dwa dni. i zastanawiam się czy dalej ją poić 1 czy już przeskoczyć na 2?

Na poczatku i tak musisz mieszać 1 z 2. Nie wolno tak jednego dnia od razu w jednej flaszce 1 a już w następnej 2 bo malutka bedzie b brzuszek bolał. Kupiłabym jeszcze 1 puszke 1 i od połowy zaczęła mieszac z 2. Najpierw dodajesz 1 miarke nr 2, tak ze 3 flaszki, potem kolejne 3 flaszki 2 miarki mleka nr 2 itd.

reklama
Do góry