reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dziewczyny, a ja będę monotematyczna:)
Znowu:)

Wystawiłam na Allegro dużo ciuchów ciążowych. I innych fajnych rzeczy też. Jestem w szale wystawiania:) Jutro pewnie pójdą na taśmę kolejne rzeczy letnie dla dzieci. Dajcie znać swoim znajomym o moich aukcjach plizzz. Puszczajcie linki na NK i FB. To linkowanie dużo dało, jux mi się obroty zwiększyły. Jeszcze tydzień temu za VI miałam ok 80 zł a dziś juź 156. Ale wiecie..1.07 muszę zapłącić drugą ratę za turnus - 3900..dlatego Was tak molestuję tutaj.

Proszę o wyrozumiałość;-)

reklama
jejuuuuuu nie uwierzycie, spaliśmy dzis z Miloszem do 10 !!! :szok:
hmm ... ale nie ma nic ot tak sobie, trzy melisy wypiłam wieczorem to miał chłopak spanie ;)
teraz odkrył ze ma nogi więc skarpety ze stóp, trochę spokoju

Aga, Ola do mnie wczoraj dzwoni i mówi, wiesz mamo my tak z Natką wczoraj to prawie płakałyśmy :) a ja do niej a czego? a ona ... taka nam się tęsknota za braciszkami zrobiła hihiihihi

Holy, a ta koleżanka nasza wspólna, co lezalam z nią w szpitalu urodziła tez? i wszystko ok? nie wiesz przypadkiem?

Ostatnia edycja:
O ja ale Wam dobrze było :) to dziewczynki chyba przywiązane do swoich braciszku słodkie to takie jak starsze siostrzyczki tęsknią.

Moja dzis zjadła swojego pierwszego naleśnika :) DSCF5679.jpg fakt faktem tylko pół ale mamusia i tak musiała go ładnie przyozdobić hi hi. Swoją drogą zwykłe naleśniki lepsze niż te bezglutenowe.

Jejku, jakie dzieło sztuki!! Szok:)
A jakie nadzienie? Serek?
Połowa to i tak super wynik jak na takiego szkrabika:)

Kasiu, fajne te nasze dziewczyny. Natka dałaby się pokroić za Frania.
Dzwoni do mnie codziennie (Nata ofkors), (właśnie zadzwoniłą;-)), śle mmsy.. kurcze, czuję się jakby w jG w szkole była:tak:

reklama
Do góry