reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

dzien dobry :-)

Pałeczka witaj!
fajnie ze chcesz dołączyć :-)

moja Mała dzisiaj marudna okropnie... wczoraj zasnąć nie chciała i poszła spać dopiero o 22:30 a normalnie zasypia maks. o 20.
no i wstala normalnie... jesc nie chce i ciagle marudzi, nic jej dizsiaj nie pasuje :-(
podejrzewam ze to zabki ja mecza....

reklama
No to super ze tak blisko to kiedys mozemy sie spotkac:-)

a teraz to już chyba sie nie wykręcisz!

A ja położyłam Mała do łóżeczka i chyba zasypia! Oby! No i chyba dojrzewam do decyzji odstawienia od cyca. Chciałam wsparcie, w postaci siostry-we dwie zawsze raźniej:) Ale ona też chyba musi sie oswoić z tą myslą, nie?:-D:-D

Justyna na pewno to zęby, oby szybko wyszły i już jej nie męczyły.:confused:

Ostatnia edycja:
Pałeczka, Mnsmile jeste z Wami ale moja musi się najpierw nauczyc spać sama i mysle ze to bedzie równoznaczne z odstawieniem od piersi. Próbuję kłade ja do łóżeczka po kapieli daję w łózeczku butlę wycisza sie na trochę ale jak jest juz bardzo śpiąca to wpada w histerę i musza ją do cycusia przytulić cóż - ten płacz jest taki przejmujący że nie da sie inaczej

No wlasnie tak mozna nauczyc ale nie moja corcie:( ona jak jest odlozona do lozeczka to dostaje dopiero egergii szaleje, szaleje i nie ma konca:(a drugi problem to taki ze ona nie chce pic mleka z butelki:(no od paru dni daje jej bebiko to bananowe i ciagnie jakies 50ml...bo tak do tej pory to tylko bebilon i na nim robilam jej kleik ryzowy na gesto bo inaczej nie chciala zadnego mleka miala odruch wymiotny na mleko modyfikowane:(

A no to rzeczywiscie jest problem :( moja od pierwszych dni była dokarmiania butelką wiec jest do niej przyzwyczajona. Ale moim zdaniem na wszystko przyjdzie czasy tyle ze predzej albo później

reklama
Do góry