reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Pałeczka a ile ma Twoje dziecię?
Zrób sobie suwaczek, plizz:)

Mój Franc własnie usypia. On jest tak cudnie nieslomplikowany w tym.. Odkładam do do łóżeczka, gra pozytywka, pali sie lamka solna...max 10 minut i chłopaka nie ma. ale wiecie, to jest skutek szpitali

ello :-)

A moze probujcie dawac butle lezac razem pszytulone na lozku tak jakby dzieci ciagnely cyca i wtedy jak zasna odkladac do lozeczka...
hmmm... niewiem co Wam doradzic ...

u nas ciag dalszy krzyku :-( ok. 17 dalam Malej troche paracetamolu bo juz nic nie dzialalo na jej dziaselka i byla az godzinka ciszy!
a teraz juz od ponad godziny walczy z tatusiem i nie chce spac....
az boje sie co bedzie jutro!

ja nie mam problemu z usypianiem przy cycu, wieczorek bez niego zasypia trwa to ok godz!!!! chyba ze jest padnieta na cycu zasnie w mig. A dzis zasnela w lozeczku bez cyca, podejrzewam ze u mnie bedzie latwo, jedynie przy zabkach jest gorzej... ale: problem tkwi w moje psychice, ktora chyba jeszcze chyba nie jest gotowa, nie potrafie odstawic, nie wiem czemu. Ona ma prawie 15mies, a mi jest ciezko.... No ale mam nadzieje ze sie uda, bo starczy.
A Pałeczki Dominika za 3 dni skończy roczek:D:D:D Wiec idziemy na impreze;)

No Domka wlasnie usnela byla proba przy butelce ale wypila oczywiscie tylko 50:(u tatusia na raczkach pozniej zjadla 80 kleiku i proba uspania na raczkach u tatusia przy bajce ale to byl wielki bol dla niej wiec ja ja wzielam i tak przy bajce sobie siedzialysmy ale w koncu zaczela sie wiercic i udrapala sie o moj pierscionek:( i byl placz i trzeba bylo dac cycuisa bo sie nie chciala uspokoic. Ale i u nas zabki ida bo byl stan podgoraczkowy i smoczusiem po dziaslach sobie jezdzila:( i tak pewnie nastepna noc z glowy jak kazda.... A no za 3 dni mamy imprezke bo Domka konczy roczek wiec balujemy:)

reklama
haha fajnie ze mamy tu Siostry :-)

Pałeczka a moze poeksperymentuj z innymi mlekami, moze ktores jej posmakuje!
To imprezka sie szykuje! super :-)

Do góry