reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

No my juz wszystkie przerobilismy na poczatku bylo Bebilon pepti dla alergikow bo zadnego nie chciala dostawala odruch wymiotny od razu wiec poszlismy do lekarza i dostalismy ten Bebilon przyjela odziwo strasznego smaku i zapachu ale jak sie skonczyl kupilismy zwykly i tez przyjela ale niestety dostala grypy jelitowej i wtedy juz jej przez 3 dni nie dawalam i tak sie odzwyczaila i juz tak zostalo ze dostaje na sniadanie i kolecje kleik na mleku na gesto ale teraz jak juz chcemy odstawic od piersi wiec zaczelam jej z butli znowu dawac i kupilam to bebiko bananowe i chyba jej smakuje w miare tylko ze wypija tylko 50 ale mysle ze z czasem wiecej wypije:)

reklama
sześć laski ... wiem wiem, mea culpa przyjmuję kopniaki za moją absencję ale ...
świat wywalił mi się do góry nogami
chodzę spać późno, wstaję z kurami
nie mogę nadążyć ze wszystkim a kiedy już się obrobię i mam czas dla siebie .... padam na twarz i czuję się błogo jak w niebie ! :)

Hej Pałka! Sisters N :)

Aga spotkamy się w środę jak mi się uda cholewcia do cywilizacji dojechać ;)
Buzia dla wszystkich!

witam i ja;)
Paula ja mam znajomą i jej synek żył cyckiem a mleka z butelki nie pił (nie lubił widocznie). Teraz jak ma 3 lata pije czasem ale jako kakao już zwykłe mleko;)
Żadnych nie trawił, smakowych i innych. Ona przez 3 lata zastępowała mleko innymi produktami a na noc dawała wodę z sokiem albo samą wode
poprostu chyba sa dzieci które nie lubia mleka

a ja własnie myślałam o Tobie Kasia :-) jak Miłoszek?
Ja wiem, jak jest z Dominika i jej mlekiem, niestety naprawdę nie lubi. Znów Lena tylko na ccycu, i kiedyś jak dstawała raz na mies lub dwa mm to bez zadnego ale wypijała. Teraz codzien robie jej kakao, na bebiko, i UWIELBIA ;-) ale za to juz kaszy nie je, czasem grysik, tylko ze po poludniu juz buzia jej sie nie zamyka i w nocy nie cyca wiec wiem ze jej nie trzeba! :-)
a tak wogole to dzień dobry :-D my dziś uderzamy do miasta na zakupy, ale z teściową;-)

A no lipa z mlekiem:(ale mam nadzieje ze cos sie zmieni w nie dlugim czasie codziennie jej probuje z butli dawac wiec moze w koncu sie uda. A u nas noc tragedia byl placz od 1 do 3 i goraczka wiec i u nas chyba zabki. Teraz Domka usnela wiec trzeba brac sie za obiad:)Pozdrawiam

A no lipa z mlekiem:(ale mam nadzieje ze cos sie zmieni w nie dlugim czasie codziennie jej probuje z butli dawac wiec moze w koncu sie uda. A u nas noc tragedia byl placz od 1 do 3 i goraczka wiec i u nas chyba zabki. Teraz Domka usnela wiec trzeba brac sie za obiad:)Pozdrawiam

heh mój M też usnął ... szkoda ze tylko na 15 min, to jego spanie ...
teżmialam plan obiad sprzatanie itd ... nie niestety 1 15 min sie nie da. Teraz siedzie ze mną kapucyn i sie kiwa na boki

reklama
Do góry