reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

kiszka z ta wypozyczalnia, szkoda ze na miejscu nie potrzebujesz:( ze tez musi sie wiecznie Franiowi cos przyplatac:angry: dużo zdrówka dla Małego Spryciarza:-)
Ja wlasnie pałaszuje spagetti:-D drugi posilek po sniadaniu:crazy: jak Mała zasnela to wziełam sie za mycie lodówki, bo już sie prosiła:rofl2: i zaczeło padac, ale fajne powietrze, ja bym chętnie pomokła troche:) lubie deszczyk wiosenno-letni:-D no a teraz juz leje;)

Ostatnia edycja:
reklama
Nooo, dlatego tak Was ciągle molestuję prośbami o przesyłanie informacji o aukcjach. Narazie mam zaplanowane 3 turnusy na ten rok - lipiec 5900, sierpien 3000, wrzesień 4300 i koniec. Chocby skały srały więcej nie damy rady..do tego rehab i terapie, wiec..ja po prosbie o puszczanie informacji o aukcjach...pliz.. powystawiałam swoje letnie ciuchy ciążowe, trochę ciuszków dla maluchów, może akurat. Puszczajcie dziewczyny informacje na NK i FB. bardzo Wam bede wdzieczna:)

Daria super:-) nam wychodza wszystkie 3;) Mala slini sie i pcha do buzi;)
nauczyla sie ostatnio psa karmic, bo z nim ciezko do jedzenia, i jak Ona mu daje wsuwa wszystko:-D dzis nawet chciala sprobowac kurczaczka Mikusiowego na szczescie bylam obok;) ale ona z Mikusiem to jak dwaj najlepsi funfle:-):-)

reklama
Marta ja nie zalatwialam w jg ale takie rzeczy zalatwisz w MOPSie. Mosisz wypelnic jakies wniosek itp... nie pamietam dokladnie. Ale Ty albo Twoj musicie byc zameldowani w JG a jak nie to zalatwiacie to w MOpsie tam gdzie macie zameldowanie. My zalatwialismy w Szklarskiej bo moj tam zameldowany i szybciej i sprawniej tam bylo ;-)
sliczne zdjecie w suwaczku :-)
jak sobie radzicie? jak Paulinka?

Do góry