reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Mnsmile jutro jest sobota ;)

A ja mobilizuje siły żeby nauczyć małą zasypiać w łóżeczku a nie tylko przy piersi czy na spacerku, już tak ładnie śpi w tym łóżeczku no i chyba najwyższy czas - zresztą nie ma co ukrywać w godzinach wieczornych to przez to jestem uziemiona o wyjsciu do kina czy teatru mogę zapomnieć a tak by się chciało...

oj to Daria 3mam kciuki za pomyślne nauczenie Dobrusi;)
Moja zasnie wieczorej sama, ale czasem to trwa nawet godz:( dzis wkoncu tatus Ją uspał!

Dareczka moja Mała tez nauczyła się zasypiać na cycku. Za 2 tygodnie idziemy na wesele i zostawiam Nadię z moją mamą. Boże,aż się boję jak ona zaśnie? W sumie w wózku też zasypia, ale zobaczymy jak to będzie. :-)

Ania nie wiem jak usunąć stary suwaczek :( a co do spania moja miała taki okres ze zasypiała na rękach ale tylko przez miesiąc z tym zasypianiem przy piersi to pewnie przez to że do 4 miesiąca spała z nami i jak ona szła spać to i ja :( zobaczymy czy uda się nauczyć ją samą zasypiać tak bym chciała

Aniu, musisz wejść w ustawienie (u góry po prawej), potem w 'edytuj sygnaturę" (panel po lewej) i usuwasz i wstawiasz co chcesz:)

U nas kolejny antybol. Mało tego - wieczorem zauważyłam ze Franiu ma dziwna wysypkę..jak do rana sie zaostrzy to może to oznaczać trzeci antybiotyk na czarnej liście..kuźwa..

Poza tym bez zmian. Biorę się za allegro, bo masakra jest..nic nie idzie. Musze przeceny zrobić chyba i nowe rzeczy wystawić. Najgorsze jest to ze nie mam na to cholerka czasu.. No nic to, trza pracowac a nie gadać:)
Wzorem mi Ola:)
Spokojnego wieczora:)

Rany, jaki ruch..;-)

Dziewczyny, mam prośbę - właśnie przestudiowałam umowe na kolejny turnus i jest tam taki cudny punkt: Stroje dla dzieci na bal elfów i skrzatów:) Przekopałam Allegro szukając czegoś dla mojego skrzata (rozm. 80-86-92), nawet znalazłam kilka fajnych rzeczy, ale...cena.. Kurde, na 1 raz troche mi żal:zawstydzona/y: Może macie do pożyczenia jakieś przebranko dla chlopca w rozmiarze jak wyżej? Byłabym b wdzięczna:tak:

reklama
Hej Aga - ja dysponuję tylko kurczakiem i do niedawna reniferkiem, od biedy też tygryskiem. Skrzata ani elfa - niet :-( Jak franiu? Natalia mówiła, że coś biedak niedomaga.Ale co ja pytam - lecę na wątek. Kasę za Allegro wyslę jak mi przelew jeden dojdzie.

U nas wszystko super - dziś trochę strsu było bo sterylizowaliśmy Holly. Ale wszystko ok, teraz śpi bidulka. Leoś rośnie i robi się coraz cięższy (wow, odkywca ze mnie, nie? ;-) ). Zębów - stan = 0. Śpi w swoim pkoju i swoim łózeczku i w kwestii spania nic się nie zmieniło - nadal przesypia całe noce :-)

Do góry