reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aniu, gratulacje!!!!

Nadjo, duuużo zdrówka i szczęścia po drugiej stronie maminego brzuszka:)

Holly i co z Twoim brzuchem? ja to swiństwo miałam w ciąży z Frankiem. Faktycznie jak opisujesz wygląda mi to na kamienie w woreczku żółciowym.

Ja z małym wyladowałam dzis na karpackiej pulmonologii. Niestety ponad miesiąc sterydów, od tygodnia leki na skurcz oskrzeli i p zapalne guzik dawały. Problem się nasilał. Całe świeta Franiu wymiotował sluzem. Sąsiedzi podwieźli mnie do szpitala w Karpaczu. I jest LEPIEJ!!

reklama
Aga - dziś przeszło w końcu ale na pewno pójdę do lekarza - choć teraz wydaje mi się, że to tylko jakieś zatrucie.

To dobrze, że lepiej z Franiem - jak będziecie w Karpaczu jeszcze to może wpadniecie na jakąś kawę. Kiedy wyjeżdżacie?

Holly, chetne bym wpadła, ale czas.. w czwartek jedziemy z małym do Wrocławia do Instytutu Masgutowej a już w niedzielę rano lecimy do Szczecina. Znowu 3 tyg nas nie będzie. Potem wracam z małym na tydzień i..lecimy dalej do Centrum Zdrowia DZiecka. Powiem Wam, ze powoli mam serdecznie dość. Kiedyś to wariactwo musi się skończyć, prawda?

reklama
Marta Ty też już niedługo będziesz się cieszyć swoją córeczką :)

Dziewczyny, czy Wasze dzieci mając około pół roczku też były takie gaduły, mojej to się buzia nie zamyka ciągle jest aaa gaga gugu itp itd hi hi a w szczególności na mamusi serialach i tatusia wiadomościach ;)

Do góry