reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga i noszę buty na obcasie :p

Daria tak właśnie zrobię tylko zmolestuję koleżankę która jest biegła w tych rzeczach :D

reklama
ja tez sie witam :-)
ale u mnie dziisja troche deszczyk kropi...
a moje kichanie dalej meczy i w dodatku ucho mnie zaczyna cos bolec... czuje sie fatalnie...

Oj Zuza to masz "przekichane" że tak powiem

A ja właśnie walczę z uśpieniem małej. Już godzinę temu zasnęła mi na rękach a jak ją odłożyłam do łóżeczka to już było po spaniu, 10 minut temu znów to samo :( mam nadzieję, że nie odwidziało jej się spanie w łóżeczku - już tak ładnie było, oj ta moja córcia :)

witam:)
zuza wspolczuje:( przesylam troszke zdrowka w Twoja strone;)
Dareczka widocznie Malutka uwielbia spac u mamusi, my tez mialysmy taki okres:) ale krotko... pozniej Mala zaczela pelzac, raczkowac i byla wymeczona wiec chyba jej bylo wszystko jedno... Teraz nam sie zle porobil bo od ponad tyg przeszla na jedna drzemke w ciagu dnia, a do tej pory 2 byly, i spala czasem ok 3h dziennie!!!!! no a teraz spi raz i ok godz i pada wczesniej, ale usypiala zawsze sama wieczorem, a teraz daje cycusia i tak przy nim zasypia, a nie chce zeby tak zasypiala.... no ale coz... jaj jej tak dobrze.... czasem budzi sie w nocy i nie moze zasnac i wtedy spi z nami od ok 3-4. ale uwielbiam jak jest obok:) Jesli nie ma potrzeb to spi u siebie:)
zmykam ja juz bo tu smece, a lepiej jak juz sie poloze, bo cos mi w glowie szumi... zmiany pogody zawsze zle na mnie wplywaja... dobranoc:*

reklama
Do góry