reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Mnie również miło:-)
Dziewczyny, pisałam na forum ogólnym ale nie uzyskałam odpowiedzi. Trafiłam na tabelkę w której się wpisuje ukończone pełne lata (u mnie 26) i miesiąc poczęcia. na tej podstawie podawana jest przypuszczalna płeć Maluszka;-)
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki wypada u mnie na 21.07.2009r.
Cykle 32-33 dniowe miałam, co sugeruje, że owulacja była raczej w sierpniu niż w lipcu.
Moje pytanie jest następujące: czy jako miesiąc poczęcia mam lipiec czy sierpień?:-)
Jeśli w lipcu to dziewczynka, w sierpniu chłopiec:-)
Z góry dziękuję za pomoc:-*
Miłego dnia!!

Mnie również się tak wydaje i jeśli nie bliźniaki to raczej syn, bo od słodyczy mnie odrzuciło, choć zawsze jadłam namiętnie;-)

Hej dzięki za info, zaraz spróbuję cos wykonac to ocenicie:) Mówisz gorący dzień, mam nadzieję że dzieciaki w miare zdrowe a Ty tez jakoś się czujesz z tymi plecami. Ja też mialam fajowy dzien a przed nim ekstra noc. Zaczęło się przedwczoraj wieczorem-Natalka dostała 39,6 gorączki, w nocy wielokrotnie się budziła, więc sporo ją nosiłam, rzygała 8 razy. Skończyło się na tym że zabrałam ją do naszego łóżka bo już nie miałam siły wisiec nad jej łóżeczkiem- w sumie najbardziej to mi coraz wiekszy brzuszek przeszkadza:) U nas budziła sie srednio raz na 10 minut, więc w sumie przespałam 53 min:) Rano znów wymioty i temperatura 39,7, Natalia jak dętka, na leżaczku i taka słabiutka jak trzcinka, tylko piła prawie nie jadła, wieczór 39,5 no i kolejny czopek, w nocy znów co chwila przebudka ale już bez rzygania, znów przeprowadzka do nas i nagle cud- Natalka do rana zbudziła się może z 6 razy. Rano temperatura 37,2, zupełnie inne dziecko fika i szaleje po całym domu:):):) I bądź tu mądry!!!! Wirus jakiś czy co???? Pozdrawiamy:)

czy na tej stronie z suwaczkami sobie poradzisz co i jak? przede wszystkim musisz sie tam zarejestrowac.
potem kopjujesz kod suwaczka
tu na forum wchodzisz w twój panel kontrolny
tam ustawienia i opcja edytuj sygnature
i tam wklejasz ten kod z suwaczka

powodzonka

reklama
Do góry