reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

No to jak tez sie krotko przedstawie.Zaczne od tego ze mieszkamy niedaleko bo ja w Sobieszowie wczesniej mieszkalam na wojska polskiego,tu sie przxeprowadzilam po slubie.Mam malego kacperka ktory chodzi do przedszkola a ja pracuje na pol etatu wiec tak mi wychodzi ze pracuje 2 czasami 3 razy w tygodniu.Reszte czasu spaedzam z malym jak wroci z przedszkola albo jak jest chory co mu sie dosc czesto zdarza.

Moze rozruszamy troche to forum, i zacznie sie powoli pojawiac wiecej mamusiek.Pozrawiam

reklama
Ja też sie dopsiuję, mieszkam w Maciejowej. Mam córę Natalkę-n 1prawie 16 miesięcy i drugi cud w drosze- dobijam do końca 5 miesiąca. Buziaki dla wszystkich mamuś:) I dzieciaków oczywiście:)

reklama
Do góry