reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Dzień dobry Wszystkim!
No i gdzie to piękne słoneczko, które nam wczoraj przez cały dzień towarzyszyło?

FraniowaMamo
gramatyka opisowa powiadasz, fajny przedmiot. Studiowałam na KK polonistykę.
Al.Szyszkowska gratulacje tak dobrego startu i powodzenia na kolejne miesiące!

reklama
Aaaa. Dareczka, super:)

Olu, ciesze sie strrrasznie!!!:)

Lece do garów bo franc zasnął:)
A mam dzis ambitne plany dziewczyny:)
klopsy ze sliwkami w sosie pomarańczowym:)
Ale to tylko dlatego ze w lodówce mam: mielone, 1 litr soku pomarańczowego i paczkę suszonych śliwek..ha ha
bedzie więc wikwintnie z konieczności:)
kus kus rąbnę z frankowej szafki:)

Dam znac jak wyszło:)

Cholerka Aga, ale z Ciebie Gesslerowa albo inny Makłowicz ;-)

Olu - strasznie się cieszę i trzymam kciuki za dalszy rozwój. Ładne nowe suwaczki ;-)

Dareczka - ja po Dziennikarstwie a zawsze chciałam dodać do tego filologię polską albo polonistykę właśnie :-)

Dziewczyny, właśnie zjadłam cztery muffinki czekoladowe z wiśniami - zasługuję na rozgrzeszenie??
Były pyszne - hihi, sama robiłam :-)

A my już byliśmy ubrani, już wychodziliśmy z Leosiem i mieliśmy się wybrać do Jelonki na zakupy a tu telefon i R. musiał do pracy iść systemy jakieś komputerowe przestawiać... Wrrr

Miłego dnia Kochane!!!

Wiecie co dziewczyny..polecam te klopsy. Smak egzotyczny taki wyszedł, zupełnie coś innego:)
Mielone (ja zawsze kupuję z łopatki lub szynki, inne mi smierdzi) + sól + pieprz + troche soku z pomarańczy + łyzeczka przyprawy do pierników
do srodka sliwki
Obsmazyc na wolnym ogniu w min ilosci oleju
na drugiej patelni w tym czasie sos - 1/4 litra wody, troche soku z pomarańczy, trochę cynamonu, 2 ziarna kardamonu, łyżeczka miodu.
Niech troche odparuje, jak sie klopsy obsmażą zalac je sosem i jeszcze troche niech się razem podsmażą zeby sos przeszedł aromatem klopsów.
Do tego kus kus z prazonym słonecznikiem
Trwa chwilę a czad wyszedł:)
Jakoś tak wigilijnie mi w domu zapachniało:)

Ide obrabiac Allegro..:(

Ola , podziwiam Cię...bo ja tego niecierpię.. Taka jest brutalna prawda:)

Cześć Dziewczyny! Jestem z okolic Jeleniej, czy mogę do Was dołączyć? Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hej Ania2221 pewnie, że tak. Sama jestem od niedawna a tak dobrze mi tu na forum z dziewczynami.
Widzę po suwaczku, że spodziewasz się dzidziusia, wiesz już kto siedzi w brzuszku?

Dzięki Wielkie! W moim brzuszku mam dziewczynkę Nadię :-)
Termin mam dokładnie na 20 kwietnia i nie mogę się doczekać Mojej Kruszynki.
A znalazłam Was szukając właśnie coś o szpitalu w Jeleniej, bo mimo fatalnej (niestety) opinii decyduję się na poród w tym szpitalu ze względu na oddział dla noworodków.

reklama
Ja rodziłam w Kowarach, ale mój lekarz prowadzący również sugerował Jelenią Górę ze względu na ten oddział. Ale na forum są też dziewczyny, które rodziły w Jeleniej i tez były zadowolone - to chyba kwesta tego na jakich ludzi się trafi.

Do góry