reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu podziwiam:)
My 2 dni nie bylysmy przez moja noge:(
Marta ja mialam w gondoli materacyk gdzies ok 1,5cm grubosci i to mi wsytarczylo. Rodzilam na koniec marca i jak kupowalam posciel Malej w komplecie byla tez posciel do wozka, podusia i koldera, wiec to mi wystarczylo:) a w maju to wogole chyba kocyk wystarczy, przynajmniej jak dla mnie, bo ja w kwietniu juz kocykiem przykrywalam, zalezalo od pogody, ale nie chcialam Malej przegrzac, a byly cieple dni czasem i moje dziecie sie zloscilo ze ma za duzo na sobie i sciagalam z Niej cos czasem nawet:)

reklama
DSC_8602.jpgDSC_8601.jpg
Padam na twarz ze zmęczenia :(
A jeszcze polewę do drugiego muszę zrobić.
P. po 3 godzinach zajmowania się Nataszą prawie, że z płaczem mi ją oddał...
Miejmy nadzieję, że ten tort smakuje tak jak wygląda hehe
Masy nie starczyło mi na cały tort :( więc poleciałam do Żaby po śmietanę i czekoladę i dałam to na boki.
Na wzory ze szprycy już nie mam siły. Chociaż brakuje mi jeszcze czegoś na wierzchu jeszcze. I tak pewnie nikt tego nie doceni z jedzących... więc dałam sobie spokój. Czeka mnie jeszcze to jedno ciacho do skończenia i sprzątanie mieszkania...

Franiowa to super ze mozesz wrocic do pracy i tak fajnie uloza Ci godziny :-)
jeeej ja tez chetnie poszlabym juz do pracy....
Przepis wyglada fajnie tlko gdyby nie ta przyprawa do piernika, śliwki, cynamon .. brrr... ;-) akurat nie lubie takich przypraw ....

Szyszka to dzieciaczki napewno zadowolone ze spacerków :-)
Super wiadomosci!!! fajnie ze udalo sie tak do przodu wyjsc z firma --> od razu az sie pewnie bardziej chce pracowac :-)
ale wroc do nas choc troszke! ;-)

Holly to nastepnym razem ja poprosze o jedna muffinke na wynos!!! ;-) mniaamiii uwielbiam hihi
a jakimi systemami Twoj R. sie zajmuje?

Ania witaj!
wydaje mi sie ze wszedzie mozna trafic na kogos kto akurat ma zly dzien albo co gorsze codziennie ma takie zle dni ;-) wiec nie sugeruj sie zlymi opiniami bo zawsze jak ktos jest nie zadowolony to wszedzie to oglasza a jak ktos jest zadowolony to cieszy sie poprostu zyciem :-) ja rodzilam w jg ze swoja polozna i jestem baaaardzo!!! zadowolona :-) a ze po paru dniach pojawily sie male problemy z Mala to ciesze sie ze tam bylismy bo dzieki temu wiedzielismy co i jak i byla doskonala opieka!

Mnsmile pycha racuchy!!!

Iza oj szalejesz z tymi ciastami :-) czekamy na zdjecie torta --> napewno super wyszedl a jeszcze lepiej bedzie smakowac :-)

Marta moja urodzila sie w lutym i jak wychodzilam z nia na dwor jeszcze zima to nawet spiworka niemialam tylko byla w kombinezonie i pod kocykiem a w maju to juz w ogole tylko kocyk :-)

Dokładnie to mieszkam w Łomnicy. A do lekarza chodzę do dr J. Korzan-Łyssy, fajna lekarka, ale nie pracuje w szpitalu. Tymi opiniami to tak jak piszecie zależy na kogo się trafi i w ogóle się tym nie przejmuję. Wszystko da się przeżyć.

MartaJG a jak się czujesz? "Rozpakujesz" się niedługo po mnie :-)

Izu ten torcik wygląda pysznie, a właśnie mam zachciewajki na słodkości!!

Uciekam powoli spać, kolorowych snów dziewczyny!!

witajcie w tę piękną pogodę:):) aż sie zyc chce:)
Izu super tort, ja bym takiego nie zrobiła...;)
zuza wczoraj mialam pisac co z Toba bo zamilklas na chwile;)
Ania to my po sąsiedzku, ja z Wojanowa;)
a teraz ja uciekam sprzatac mam troche, a jeszcze spacer z Mala, nie wiem jak to zorganozowac, chyba po łepkach polece...
Milego dnia dziewczyny:)

reklama
Dzień dobry :-)
U nas też dzisiaj pięknie słoneczko świeci więc jak tylko Mała się obudzi to zmykamy na spacerek!
Dzisiaj mam lenia więc obiad też na mieście hihi

Do góry