reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
witam witam dziewczynki
cieszę się niezmiernie że nowe forumowiczki chcą do nas dołączyć;) Witam Was i ja;)
Dareczka to jest nas więcej z zabobrza 4:)

Zuza fajnie że urodzinki się udały;)
Aga SUUUUUper że Polsat dofinansował Wam rehabilitację (wkońcu jak wysyłam smsy to teraz mam pewność ze komuś pomagają;)!
Izu przepraszam że jeszcze się nie kontaktowałam, a lee zawsze pamiętam ze mogę liczyć na pomoc:) Dzięuje i tak;)
Diana hmmm wiem miałyśmy sie spotkać ale jakoś ten tydzień tak umkną;( Przepraszam że zapomniałam
Olu Ja tak jak Aga dicloflor po antybiotykach lub jakąś tańszą wersję. A na codzien tran o smaku cytrynowym akurat mam. Zresztą Wiki to kochane dziecko do syropów wszelakich. Codziennie musi coś wypić typu syrop lub tran tak to lubi;)

Holly i Mnsmile wkońcu jesteście;)
Oj jak fajowo że forum odżyło;)
Cholerka rowerka jeszcze nie sprzedałam więc jakbyście coś słyszały to dajcie znać. Tchibo niebieski

W takim razie dziękujemy za miłe przyjęcie. Jak już pisałam jesteśmy z Zabobrza. To moje pierwsze dzieciątko więc dopiero uczę się jak być mama ;) Niunia jest bardzo wymagająca a przede wszystkim towarzyska i ciągle trzeba ją zabawiać. Fajnie tak porozmawiać z innymi mamusiami :)

Zrób sobie suwaczek:-) Ile dokładnie ma córeczka? I jak ma na imię?? Ja mam prawie czteromiesięcznego synka :-) Fajnie mieć kogoś z dzidziusiem w tym samym wieku - będziemy porównywać doświadczenia ;-)

reklama
Do góry