reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Hej dziwczynki
Strasznie tu cichutkooo ostatnio ...
My dzis bylismy w pizza-hut na walentynkowym wypadzie ze znajomymi bylo sympatycznie lecz zdecydowanie za duzoooo ludzi ;) a jutro robie serniczek na zimno - serduszko dla mojego T mam nadzieje ze bedzie zadowolony ;)
My jutro obchodzimy 6 rocznice wspolnego zycia ;) Strasznie szybko zlecialo ....
A wy jakie plany na walentynki ???
Caluski

Oj, spóźnione buziaki dla Lenki:)

U nas nadal masakra, kolejna noc nieprzespana.
Łączę sie myslami z Olą.
Może u nich już lepiej ciut?..

Kochane, zacznę od tego:

U nas póki co brak planów bo R. w pracy a że zaczęły się ferie to może tam być długo. W sumie nigdy nie obchodzimy jakoś specjalnie tego dnia bo dla nas jest tak samo przymusowe jak np. Sylwester ale... czasem dajemy się ponieść i może wieczorkiem gdzieś wyskoczymy. Najprawdopodobniej będzie to właśnie pizza hut. Może uda mi się zarezerwować stolik przez tel. bo oczywiście będzie to randka we troje ;-)

Diana - ale romantycznie :-)

Aga, Ola - trzymajcie się Kochane. Mam nadzieję, że szybko się poprawi.

Sms od Kasi, sprzed minuty:

Mam walentynkowy prezent
urodził się Miłosz
3250 55
Poród masakra

Witamy Miłoszku na świecie:):-):-):-):-):-):-):-):-)

ale super:)
Witaj Miłoszku,
Kasia jesteś wielka- dokonałaś cudu:)*
dużo zdrówka dla was:):)
a imię i data urodzin świetnie do siebie pasują.

Ostatnia edycja:
reklama
Ha, kolejny fajny facet dołączył do nas:)

Aga, przekaż Kasiutce że serdecznie gratulujemy i współczujemy porodu...oby w miarę doszła do siebie i wróciła do nas w dobrym stanie, gotowa pisać co i jak było. oby malutki zdrowo się rozwijał i szybciutko rósł:):):)

MIŁOSZKU Witaj na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Do góry