reklama
dianadawidziuk
Zaangażowana w BB
Hej dziwczynki
Strasznie tu cichutkooo ostatnio ...
My dzis bylismy w pizza-hut na walentynkowym wypadzie ze znajomymi bylo sympatycznie lecz zdecydowanie za duzoooo ludzi a jutro robie serniczek na zimno - serduszko dla mojego T mam nadzieje ze bedzie zadowolony
My jutro obchodzimy 6 rocznice wspolnego zycia Strasznie szybko zlecialo ....
A wy jakie plany na walentynki ???
Caluski
Strasznie tu cichutkooo ostatnio ...
My dzis bylismy w pizza-hut na walentynkowym wypadzie ze znajomymi bylo sympatycznie lecz zdecydowanie za duzoooo ludzi a jutro robie serniczek na zimno - serduszko dla mojego T mam nadzieje ze bedzie zadowolony
My jutro obchodzimy 6 rocznice wspolnego zycia Strasznie szybko zlecialo ....
A wy jakie plany na walentynki ???
Caluski
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Oj, spóźnione buziaki dla Lenki
U nas nadal masakra, kolejna noc nieprzespana.
Łączę sie myslami z Olą.
Może u nich już lepiej ciut?..
U nas nadal masakra, kolejna noc nieprzespana.
Łączę sie myslami z Olą.
Może u nich już lepiej ciut?..
Kochane, zacznę od tego:
U nas póki co brak planów bo R. w pracy a że zaczęły się ferie to może tam być długo. W sumie nigdy nie obchodzimy jakoś specjalnie tego dnia bo dla nas jest tak samo przymusowe jak np. Sylwester ale... czasem dajemy się ponieść i może wieczorkiem gdzieś wyskoczymy. Najprawdopodobniej będzie to właśnie pizza hut. Może uda mi się zarezerwować stolik przez tel. bo oczywiście będzie to randka we troje ;-)
Diana - ale romantycznie :-)
Aga, Ola - trzymajcie się Kochane. Mam nadzieję, że szybko się poprawi.
U nas póki co brak planów bo R. w pracy a że zaczęły się ferie to może tam być długo. W sumie nigdy nie obchodzimy jakoś specjalnie tego dnia bo dla nas jest tak samo przymusowe jak np. Sylwester ale... czasem dajemy się ponieść i może wieczorkiem gdzieś wyskoczymy. Najprawdopodobniej będzie to właśnie pizza hut. Może uda mi się zarezerwować stolik przez tel. bo oczywiście będzie to randka we troje ;-)
Diana - ale romantycznie :-)
Aga, Ola - trzymajcie się Kochane. Mam nadzieję, że szybko się poprawi.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Sms od Kasi, sprzed minuty:
Mam walentynkowy prezent
urodził się Miłosz
3250 55
Poród masakra
Witamy Miłoszku na świecie:-):-):-):-):-):-):-):-)
Mam walentynkowy prezent
urodził się Miłosz
3250 55
Poród masakra
Witamy Miłoszku na świecie:-):-):-):-):-):-):-):-)
reklama
Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Ha, kolejny fajny facet dołączył do nas
Aga, przekaż Kasiutce że serdecznie gratulujemy i współczujemy porodu...oby w miarę doszła do siebie i wróciła do nas w dobrym stanie, gotowa pisać co i jak było. oby malutki zdrowo się rozwijał i szybciutko rósł
MIŁOSZKU Witaj na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Aga, przekaż Kasiutce że serdecznie gratulujemy i współczujemy porodu...oby w miarę doszła do siebie i wróciła do nas w dobrym stanie, gotowa pisać co i jak było. oby malutki zdrowo się rozwijał i szybciutko rósł
MIŁOSZKU Witaj na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)