reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga trzymaj się jakoś. Jakiś antybiotyk ma mały? Jak rota? wymiotuje?

U nas tez tak sobie...leczenie idzie powoli...kolejna nieprzespana noc mnie czeka dziś...już straciłam rachubę, chyba czwarta...co dzien to samo. do 24 / 1 jest ok, potem napad kaszlu z wymiotami i dusznościami, krótki ale mały potem nie zasypia już np do 6 rano...marudzi, popłakuje...i tak kazdego dnia. w dzień śpi spokojnie, ale co z tego jak jest jeszcze Nat, aykcje i tysiace innych, nie mogących czekac ani sekundy rzeczy..
Jutro chociaz moja siostra ma przyjść i zabrac małą na dwór, bo ja mam już mega wielkie wyrzuty że nie korzystamy z takiej pięknej pogody, ale pediatra jasno powiedziała : żadnego wychodzenia z bastkiem, najwyżej wietrzenie i to tez wyłącznie gdy nie ma go w wietrzonym pokoju...
Jezu, jaka jestem zmęczona...bycie rodzicem bywa mega trudne, nie? :) dobranoc dziewczyny, kończe juz zdjęcia obrabiać - dziś 130...idę pod prysznic, może zdąże zanim mały się obudzi.

reklama
A mam pytanko. Czy ma ktoś może do sprzedania ubranko na chrzciny. Właśnie się rozglądam żeby kupić.

Kurcze, Ola ...masz maraton...

U Franka też gorączka, biegunka, wymiotuje sluzem, bo oczywiście od razu oskrzela wysadly.. Ja też zainfekowana..
Masakra.

Izu..miałam 2 cudne kompletu do chrztu dla dziewczynek.. poszły na allegro za grosze (niestety)
W tej chwili nie mam nic

Siostrzenica miała dzis pobierany szpik. mała ma 4 lata. Lekarze podejrzewaja białaczkę..

hejooo ellooo :-)
ja to jestem uzależniona hihii

wszyscy poszli juz spac a ja usiadlam do kompa zamiast zrobic jeszcze to co mam do zrobienia a troche tego jest i isc spac....
Jutro imprezka :-) Salon caly w balonach i innych *******ach juz udekorowany :-)
jeszcze tylko rano musze tort odebrac i rozyczke kupic :-)

ZUZA:)

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA TWOJEJ CÓREŃKI:):):):-)
Oby była po prostu szczęśliwa w życiu:):tak:
I oby była dla Was powodem do dumy:):happy:
Kochana LENKO - buziaki, rośnij zdrowo i rozwijaj się kazdego dnia:);-)
100 LAT:):-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry