reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Lady_Nataly witamy w naszym gronie.
Tak jak pisze Aga... aby teraz wszystko było dobrze.

Dupy dałam bo w domu nawet nie mam porządnego termometru - tylko paskowy i rtęciowy. I nie wiem jak daleko mam wsadzić małej??? Kurczę nie wiem czy się odważę. Natasza ma taką ciepłą główkę... i sama nie wiem czy siać panikę. Paskowy pokazał że jest ok. Ale jakoś mu nie ufam.

Izu Wsadz lekko koncowke rteciowa, nie martw sie reklatnie szybko naciaga:)

Franiowa Mama, nie czytalam oczywiscie 355 stron tego forum, ale przeczytalam kilka postow pos suwaczkiem Twojego Franeczka, az mi sie lzy zakrecily w oczach. Ale teraz juz wszystko ok z synkiem?

Pozdrawiam

hej:)
ostatnio tu cicho,kiedys azwrzalo, ja czytam,ale czesto brak czasu lub weny na ;pisanie... wiem ze powinnam czesciej.
Lady Nataly witaj:) to straszne co przezylas. 3mam za was kciuki:*
Zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow.
Lece narazie.Pa

Marta co u Ciebie? Jak sie czujesz?

Szyszka super ze z Sebusiem juz lepiej!!!

Izu musisz jeszcze wyszkolić sobie swoją Teściową ;-) a w ktorym kosciele bylas? co to w ogóle za chore wymagania że chrzestny tez musi miec ślub :wściekła/y:
Co z Malutka? Ma gorączke? ja mam taki termometr i jestem z niego bardzo zadowolona Termometr elektroniczny dla DZIECI na podczerwień (1463424390) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ciekawe czy Kasia z Maluszkiem juz sa w domku? oooo oby szybko doszła do siebie po porodzie....

Franiowa znowu Maluszek chory :-( zdrówka życze!!!

Nataly witaj na naszym małym podwórku ;-)
ooo to chory jakiś lekarz :wściekła/y: nie potrzebnie sie stresowalas ... dobrze ze wreszcie trafilas na kogos normalnego! Oby teraz juz tylko coraz lepiej :-)

Holly jestem juz jestem :-) Jak po wizycie, co powiedział lekarz? Leoś zdrowy?

mnsmile pozdrowienia :-)

reklama
Do góry