reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu, mleko zawsze na poczatku leci prawie półprzezroczyste bo to jest tak urządzone żeby dziecko najpierw zaspokoiło pragnienie a potem się najadło. "treściwe" jak to nazywasz mleko leci po tym pierwszym. Mleko każdej matki jest treściwe i odpowiednie dla jej dziecka, niech Ci nikt nie próbuje wmówic że masz słabe mleko albo chude...nie wierz w takie bzdury. postaraj się tylko żeby mała dłużej przy cyśku possała i "dokopała" się do tego tłustszego. pisałam Ci już wcześniej, u mnie jest tak że najpierw leci od razu, włąsnie to półprzezroczyste, potem spora chwila ssania na pusto gdzie nic nie leci, potem leci dłuższą chwilkę to tłustsze.Postaraj się wytrzymac małą przy cycu do drugiego picia, jak zobaczysz że ssie na pusto przeczekaj, u mnie gdzieś 2-3 minuty, czasem dłużej i poleci znowu:)
No i jeszcze - Twoja mala jest jeszcze malutka, dziecko w tym wieku nie zje na raz jakichs oszałamiających ilości więc chce często cysia ciągnąć. tak jeszcze bedzie...może kilka tygodni, może miesiąc...

reklama
Dziewczyny, a ja się ostatnio nie mogę ogarnąć... Na wszystko mi czasu brakuje, przez to choróbsko - ale już lepiej. Soczki, kompociki, miodek i dochodzę do siebie powoli. Izu - trzymaj się, dziewczyny super radzą więc nie będę się powtarzać ;-)

Aga - widziałam dziś ulotki Frania w Er-jocie - klinice weterynaryjnej - słodkie zdjęcie - i Twoje i Frania :-)
Ola - napiszę do Ciebie jutro rano bo dziś już nie dam rady ale generalnie w pełni się z Tobą zgadzam ;-)

Holly, bo syn naszych sasiadów jest współwłascicielem i poprosilismy by pozwolił tam kilka zostawić.

Edit:
wycięłam, przeniose na zamknięty

Aga - ja sobie to samo myślałam jak słuchałam tego frajera Dubienieckiego... Nie życzę sobie by państwo wypłacało takie odszkodowania (z całym szacunkiem dla ofiar i ich rodzin) mając takie problemy z budżetem, dziurą w nim i próbami załatania go dobijaniem naprawdę potrzebujących. Trzymaj się Kochana.

Aga to okropne, ja jak uslyszalam o tym odszkodowaniu dla rodzin smolenskich noz mi sie otworzyl, to jest jakis pojechany kraj,zeby nie powiedziec gorzej... Dla takich dzieci wszystko powinno byc finansowane i kropka...
Ja tez ide spac, a nie wiesz czasem jak tam Kasia??

reklama
Kasia lezy dzielnie, jest już w 36 hbd:)

Mysle że większość Polaków tak pomyślała.. Dla nas 250 tys to kosmos..
I nie o kase tu chodzi, prawda???
Brak słów

Do góry