reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

aha to tak,chyba cos mi umknelo:)
Zuza kiedy przyjezdzasz??? Mam nadzieje ze niedlugo:):):) hehe A moja chodzi spac ok 21,ostatnio to sie przedluzalo nawet do 22, bo jak kladlam wczesniej to i tak sie rzucala. ale spi za to dluzej, Twoja to ranny ptaszek, my sobie pospimy:) za was:) a co!

reklama
Mnsmile no dzieki! ja uwielbiam rano wylegiwac sie w lozku ale Mala mi nie pozwala... no ale co za cos! przynajmniej wieczorkiem mam troche wolnego i moge odetchnac ;-)

Jezeli chodzi o spotkanie to pozwole sobie przeniesc ten temat na grupe :sorry2:

Ola ja niewiem dlaczego ale jakos niemiala leku przed kapaniem Malej i sama od razu kapalam ja w domku :-)

Holly ale to juz drugie spotkanie bedzie :-D tyle ze na pierwszym bylo kiepsko z frekfencja! wiec mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej!

zmykam na grupe....

No właśnie, spotkanie nr 2:):) na pierwszym byłyśmy ja z Zuzką, pyszny łosoś i moj mąż:):)

Ja miałam stracha przed kąpaniem, ale też od poczatku sama kąpałam. ja nie znosze kiedy mi się po domu kręcą mamy, teściowe, ciocie i inne takie tam. Mam wrażenie że to tylko wprowadza nerwy i zamieszanie. Nie przemawia do mnie taka forma pomocy bo zwykle więcej przynosi to szkody niż korzyści, albo może po prostu ja jestem jakas taka dziwaczna:):) może być....

kurczaczek, wyhodowałam głodomora!!! Od 10 ciągle jest na cycu i nie chce zasnąć ;/ Położyłam Nataszke do wózka, jeżdżę po mieszkaniu i nic. Przytulam, kołyszę i nic. Z piersi to już mam flaczki!!!
Nie poszłam... ;/ sama w domu byłam. U teściowej w domu grypa żołądkowa... więc lepiej niech mi się tutaj nie pokazuje!

Izu Kochana ja mialam to samo:) nie zrazaj sie. Mleko bedzie wedlug potrzeb Malej. Ja w nocy siedzialam po 2-3h po czym czasem po godzznow pobudka i to samo. Jeszcze troche i sie unormuje,uwierz mi, 3 maqm kciuki:)

hmmm Izu fatalnie ze nie moglas podejsc do lekarza... no ale jezeli u Tesciowej faktycznie wirus to masz racje i drzwi jej nie otwieraj hihi
Pomysl w ten sposob ze juz teraz z kazdym dzniem bedzie coraz latwiej!!! wszystko powoli sie unormuje! Wiec niemart sie i nie poddawaj! Trzymamy kciuki za Ciebie! :-)

Izu Jesli nadal masz watpliwosci i chcesz podejsc do lekarza i nie masz z kim malej zostawic , ja moge z nia zostac jak bedziesz miala potrzebe tylko po 17 jak juz T wroci z pracy i z mala moja zostanie . w razie czego daj znac chetnie ci pomoge i popatrze sobie na kruszynke to sama przyjemnosc :p

Witam

wkońcu wśród żywych po 24 godzinach snu;) w tym 12 nad kibelkiem
jakieś zatrucie kiepsko było al ejuż jest ok
szkoda tylko ze spotkanie z Agą mi przez to umnkęło:(

Izu krawcowa jest fajna (tzn babeczka gdzieś pracuje a szyje tak o i powiem że zawsze znajdzie jakieś wyjście i doradzi itp, ja chodze do niej od paru lat już) na noskowskiego 9 chyba przez 54 , 693 400 792 powiedz ze jak cos to masz tel od elizy boguckiej
i tanio robi

ja tez chciałaby żeby było spotkanie:)

reklama
Diana :) super :) to ja się chętnie wymienię telefonami. W razie jakby coś kiedyś wystrzeliło z nienacka.
Eliza dzięki za namiary. Muszę dać do zrobienia zasłony.
Ja idę spać bo pewnie czekam nie pobudka za jakieś dwie godzinki. A dzisiaj nic nie spałam :( Mała coś słabo spała ciągle sie budziła i jadła ;/ A dzisiaj pobiła liczbę pieluch przy jednej zmianie! Poszły aż 3 - co podłożyłam to kupa! I to robi tak głośno, że się przestraszyłam i podskoczyłam :) hehe
Buźka

Do góry