reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Cześć kochane. Leżę, prawdę powiedziawszy tylko WC i azymut łóżkowy. Dzwoniłam do mojego homeopaty, dał mi fajne granule i macica zupełnie odpuściła, za kilka dni je odstawie, coby maciczka całkowicie nie zapomniała co ma uczynić.
Mój suwak to kłamczuch, dziś mam 36,1, on zawsze pokazuje mi inaczej. Ale jeszcze zeby chociaż z tydzień wytrzymać ... byłam w sobotę u Bielasika, jeszcze raz zobaczył te nerki, stresu nie ma, zmniejszyły się troszkę ale i tak trzeba kontrolować ... mówi, że mały nie wysiusiany i możliwe też dlatego miedniczki powiększone ale jak zobaczył jego klejnoty rodowe to aż się w głos roześmiał. Nie dość ze Miłek ma jaja jak struś, to jego pisiorek miał wzwód, wkleje zdjęcie jak mi się uda.

CZ_0000.jpg

o udało się! :) Same widzicie w czym rzecz :)
Kurde coraz bliżej do końca a ja się boję jak cholera, boję się wszystkiego i w sumie sama nie wiem dlaczego, może to hmm jakaś depresja :/
Jedyne co mnie pociesza to fakt, że po długiej zazdrości Adze też bede miała wspaniały widok na Śnieżkę !! Jutro podpisujemy akt notarialny i kupujemy dom! o !

holly kochana leżałam w szpitalu z Twoją koleżanką na sali ale za cholerę nie wiem jak miała na imię :))))

reklama
Hej :)

Z Moniką :) Tak się domyśliłam, a ona wyszła już? I jak oceniasz bukowiec? Była tam moja gin Winkler Lach? Niektórzy mówią, że niemiła ale dla mnie super!

Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze. No i gratuluję decyzji o domku! Też mam takie zdjęcie od Bielasika tyle, że hmm - bez wzwodu ;-)

Hej :)

Z Moniką :) Tak się domyśliłam, a ona wyszła już? I jak oceniasz bukowiec? Była tam moja gin Winkler Lach? Niektórzy mówią, że niemiła ale dla mnie super!

Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze. No i gratuluję decyzji o domku! Też mam takie zdjęcie od Bielasika tyle, że hmm - bez wzwodu ;-)

Kurcze jak ja wychodziłam, to ona jeszcze zostawała ... teraz to już raczej w domciu jest :) W pierwszą noc trzecia dziołcha z pokoju poszła rodzić i przy nas jej wody odchodziły, jeju umarłam ze śmiechu, ona na początku luz ze co to zero bóli itd a jak ją wzięło to tylko podparcia szukała hihihihi

Bukowiec rewelacja, okazało się, ze pracują tam naprawdę miłe i kompetentne osoby, spotkałam nawet mamę swojej byłej uczennicy, generalnie naprawdę baaaaaaaardzo pozytywnie!! tej Twojej nie było, jakoś sami faceci przychodzili a no i Drzewiecka.
Zdjęcia Bielasika rewelka, ponoć bedzie robił specjalize z połóżnictwa, jakis fajny lekarz bedzie nowy :)

my po spacerze :) Witaj świecie :D
30 minut ale zawsze coś :D
Spociłam się nieziemsko przy ubieraniu ;/

Hehe Kasia, jąderka jak pięści :D
Oki spadam kotlety sojowe zmącić na obiad.

Kasia fajowa fota:):) hehehehe dobrze ze jeszcze nie ma wplywu na upublicznianie takich fotek:) Leż kochana i odpoczywaj ostatnie dni:) caluje mocno:*

reklama
Do góry