reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

wiecie zawsze mozemy pisac nadal tu o takich normalnych sprawach jak dotad, ale zeby sie wyzalic czy cos barziej osobistego to na grupie, jak chcecie.Mi tam bedzie dobrze byle z wami:) jestem krotko, ale mi tu fajnie i zamierzam pozostac:)
HOLLY prosze o te namiary d dr S::):):) moze na priv? z gory dziekuje:))

reklama
szczerze mówiąc też nie wiem jak założyć zamknięty.
Idę się położyć bo grypsko mnie rozkłada... a mówiłam... śpij w salonie a nie ze mną :)

no i super. zasnełam po 2 i wstałam o 6 bo mnie gardło i gałki oczne tak bolały że masakra ;( idealne samopoczucie na 3 dni przed porodem :(

ok, to ja dziś założę grupę i dam Wam znać co i jak :-) Zuza się jeszcze nie wypowiedziała ale ją się wciągnie i Kaasiutkę oraz pozostałe też :-) Grupa jest o tyle fajna, że można podzielić ją na różne tematy np. dział ze zdjęciami naszych Maluchów, których w większej ilości nie chcę pokazywać na otwartym wątku albo jakieś bardziej osobiste gadki. Mam nadzieję, że ten temat nie zginie bo przecież będą dołączać do nas nowe mamusie i fajnie by było jakby widziały, że wątek jest żywy...

Mnsmile - priv poszedł :-)

Izu - kuruj się Kochana :-)

ide do szpitala :(
mam skierowanie na wywołanie ;( ryczałam prawie całą drogę bo mojego P. nie ma :( Wczoraj wyjechał do Hamburga i dopiero jutro rano będzie. A tak tego nie chcieliśmy. Normalnie jestem zła, wściekła i nie wiem co jeszcze i ciągle przez to rycze jak dziecko :( Miejmy nadzieje, że dziś zrobią mi badania a jutro wywołanie będzie.
Trzymajcie kciuki.

Trzymaj się Kochana, wszystko będzie dobrze! Może coś potrzebujesz? Jak coś to po południu mogłabym Ci przywieźć do szpitala albo coś kupić może...

chyba wszystko mam. Zadzwoniłam po siostrę P. to będzie ze mną póki jego nie będzie. Zwariuje normalnie. nawet mi się nie chce szykować. Ociągam się okropnie :(

Ale dziękuję.
Jak coś to możesz mi zostawić kom na priv to napiszę kiedy urodzę :D

reklama
izu Ja rowniez sie polecam jesli czegos potrzebujesz , mieszkam kolo szpitala wiec nie ma problemu. 3mamy wszytskie kciuki za Was zeby wszytsko bylo jak w najlpeszym porzadku !
Czekamy na wasz powrot

Do góry