reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Kochane, pisała do mnie Izu - jest po badaniu, lekarze badali stan wód płodowych, bardzo bolesne badanie - lekarza nazwała rzeźnikiem, od razu zapytałam czy to nie Kryszpin czasem ;-) Wszystko ok, leży na razie, może jutro będą wywoływać. Póki co podłamała się tym, że nic jej do jedzenia nie dali ;-) Jutro rano się dowiem czegoś nowego.

Dzidzia dość duża, podchodzi pod 4 kg i to może być przesłanką do wywoływania.

Lecę spać, my dziś z Leosiem mieliśmy super dzień. Władowałam Małego do chusty i spał tam 4.5h nonstop :-)
Słodkich snów - trzymaj się Kaaasiutka, a ten "od strony majt" to na moje hemoroid ;-)

Wywiadówka była, w środę przed świetami:)

a widzisz kochana w środę była pzred świętami i w tą środę też jest :) 05 styczeń mam zapisane jak byk
kurde swędzi, ale tylko brzuch czytałam ze cholestaza to na łapkach nogach i wszędzie a tu tylko bęben mój. Mojego przyajciela hemo traktuję już odpowiednią maścią, a kysz!

IZA TRZYMAJ SIĘ TAM !!!!!!!!!!!!!!1

Izu, trzymamy kciuki!!!!:)

Kaska, ale nikt nic ne wie! Do Roberta i Aldony dzwoniłam, do Marka W..wszyscy wielkie oczy. No a Robert jako nauczyciel ze szkoły naszych dziewczyn powinien cos wiedzieć..hm.. Potwierdzałas u kogos te wiadomość?

Cześć dziewczyny:)

cos jakoś cicho się zrobiło...u nas choróbska ciaga dalszy, ale to chyba dlatego że dom niedogrzany i dzieci mi marzną...niestety pas zaciskam coraz mocniej zeby jakoś starczyło...czasem mam wrażenie, ze jest już tak zaciśnięty że mi oczy wyjdą...:)

a tu Bastek znów powyrastal z połowy ciuszków i poluję na allegro na okazje żeby mu cos fajnego niedrogiego znaleźć. wczorakj kupiłam dwa śliczne polarowe pajacyki do spania:) siedziałam do 3 żeby je wygrać...swoją drogą kto wystawia o takich okrutnych porach?

no a ja chyba poślę małża po nowe ciuszki na allegro bo w końcu zaczynam zbliżac sie do uzbierania odpowiedniej kwoty...

a i nie wiem czy się Wam chwaliłam - wszystko wskazuje na to że od 1 lutego wystartuje moja mała firma:) teraz wypełniam jeszcze dokumenty, ale już pomalutku bedzie koniec, jeszcze tylko oczekiwanie na regon, konto bankowe, nowe konto na allegro i start:) dumna jestem z siebie jak nie wiem:) w końcu się zdecydowałam:)

HOLLY masz może jakies nowe wieści od Izu? miała to wywołanie? co tam u niej?

ZUZA ja Ciebie przepraszam, ze Ci nie odpisałam...tzn odpisałam, ale dużo później i jeszcze w środku nocy...:) pisz co tam u Was:)

Olu, Ty wiesz że trzymamy kciuki za Twoją firmę:) Bedziesz sprzedawała przez All?

Ps. Ja ciagle jestem uziemiona ze sprzedażą..:(

Holly > Leoś super wyglada w czapce Mikołaja :-)

Ola > uuu to Natalke wymeczylo..... mam nadzieje ze szybko jej przeszlo i jak doczytam do konca to juz bedzie wszystko ok ....
ooo i Sebusia tez wzieło :-(
a co to za sałatke z krewetkami robiłas? ;-)

Izu > a Ty dalej szalalas z zakupami i spacerkami hihi
aaaa mam nadzieje ze z twoja reka juz lepiej!
tak sobie czytam i czytam i czekam az zobacze wiadomosc ze urodzilas :-)
Ola ostatnio mi napisala w smsku ze jeszcze z brzuszkiem chodzisz wiec jestem ciekawa hii

MartaJG > Witaj :-)

reklama
macie jakies wiesci od Izu???
ciekawe co u niej.....

Ola > ja bylam przed wyjazdem na chwilke w tesco w JG i bylo pełno przecen wiec polecam :-) napewno znajdziesz cos dla Sebusia.
Super z ta firma! a to staralas sie w koncu o ten dofinans czy nie?
i nie przepraszaj bo niemasz powodu hihi

Do góry