reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
pewnie ze swobodniej:) mozecie pomyslec i sie okreslic, przeciez tu mozna pisac o *******ach a na grupie sekrety:) niech reszta sie wypowie
Franiowa moja sis sie spodziewa dzidziusia, tyle ze ona jest w UK, ale moi rodzice mogliby jej zawiezc.Tylko ze nie wiem czy nie kupi lozeczka z przewijakiem? musze podpytac.

Holly to bez znaczenia kto:) poczekajmy na dziewczyny, masz racje:)
Aga mam pytanie do Ciebie: czy korzystałas moze z uslug jakiegos neurologa we Wroclawiu?moze znasz kogos i moglabys polecic? Bo chciałam zapisac sie do dr Siejki ale na 10luty chcieli.Mnie za daleko...:(

No pewnie, że jestem za grupą. Fakt, ja też pisałam parę rzeczy a później kasowałam bo nie wiadomo kto to podczytuje ;/ I tak jak Aga napisała, czasami trzeba parę spuścić.

Aguś popytam. A czemu nie wystawisz na Alle??? Ja w sumie nie mam ale zrobiłam to celowo. Mój pokoik ma aż 8 metrów (szaleństwo) i mieścimy w nim łóżko sypialne, stolik nocny, komodę i szafę :D aaaaa no i łóżeczko :D Sama jestem w szoku, że to się wszystko zmieściło :D Czasami jeszcze dopychamy wózek :) Planuję właśnie przewijać na łóżku, zobaczymy jak to wyjdzie ale na razie właśnie się już wstrzymuje chociaż wiem że dziewczyny piszą, że to jest wspaniała rzecz :)

Aaa w ogóle Aga w końcu kupiłaś wózek? Bo jakoś mi to umknęło? I nie wiem czy tam w Wawie coś działaś.

Ciekawa kto tu będzie pisał po załozeniu zamkniętego:)

Wózek kupiony. Było to pewnie mało racjonalne, ale stwierdziłam, ze 1. Bóg wie jak długo będziemy potrzebować wsparcia wózkowego (już jeden używany dokonał żywota), 2. dlaczego franiu ma miec gorzej? Dlaczego nie może miec nowego wózka? Wydaję 4 tys za 2 tyg rehabilitacji, to nie naciagne budżetu na kolejny 1 tys na wózek (naciagnęłam. Mało nie wyskoczył jak gumka z majtek i nie dał mi po ryju. Ale jakos sie dogadaliśmy:))

Nie wystawie przewijaka bo ciężki:( On ma chyba jakąś deskę pod spodem - no wiecie przeca jak takie przewijaki wygladają:)
Nowy kosztuje koło 40-50 a za przesyłke z 15- 20 zł trzebaby dac (pewnie)

Holly to bez znaczenia kto:) poczekajmy na dziewczyny, masz racje:)
Aga mam pytanie do Ciebie: czy korzystałas moze z uslug jakiegos neurologa we Wroclawiu?moze znasz kogos i moglabys polecic? Bo chciałam zapisac sie do dr Siejki ale na 10luty chcieli.Mnie za daleko...:(

Pogadaj z Holly, poda Ci drogę nieoficjalna szybszego dostania sie po pani dr S:)
We wrocku byłam z młodym u bdb neurolog, ale tam sie czeka w kolejce... Ja do babki zadzwoniłam na jej kom (jakimis kanałami zdobyłam jej nr) i opowiedziałam o naszym problemie, obiecała oddzwonic po przyjściu do praktyki i sprawdzeniu kalendarza. Przyjęła nas na następny dzien. Ale problem był b pilny - Franula miał straszne napady drgawek i trzeba było natychmiast interweniowac..

reklama
Do góry