reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Haha, cześć Aga:)
Ja byłam dziś rano, ale ostatni była mój wczorajszy post t sobie pomyślałam że sama do siebie pisać nie będę i poczekam aż któraś się odezwie:)

Ja minął Sylwester?

Hej :)

nam Sylwester upłynął na uspokajaniu psiurów, a jak już zachciało mi się popatrzeć na fajerwerki - jakieś 15 po dwunastej (bo tym głuuuupim ludziom się wydaje, że strzelać petardami trzeba zarówno godzinę przed jak i godzinę po północy) to Leosiowi się zachciało jeść i zaczęłam go karmić, więc popodziwiałam sobie jedynie odblaski przez zasłonięte rolety :-) W ogóle to był nasz pierwszy Sylwester na Kolorowej - ale tu luuuudzi na górce... chociaż bar "U Petiego" zamknięty.

Hej Holly no słyszałam że zatrzęśienia ludzia w górach....ojciec mój była chyba dwa dni temu na nartach to powiedział krótko : "bydła tyle że jeździć się nie da".....

a u nas sylwester- oglądałam vinci, potem polazłam na dwór szmapana z tesciową wypić, potem do 3 oglądałam lawinę, wydałam 30 zł na allegro...ot i tyle:)

melduje się ledwo żywa :)
Kochane dużo szczęścia w Nowym Roku i wszelkiej pomyślności!!!
Ja wyprostowałam nogi o... 1!!! Jakiś koszmar. Dzisiaj powiedziałam, że wykładam nogi i nigdzie się nie ruszam!!!
A rodzinka zrobiła nas w bambuko. Mieli się zjawić dziś... dlatego zrobiłam te dwa ciasta i sałatkę tak aby na 2 dni zostało dla paru osób... a oni mówią, że nie przyjdą. No szlak... i kto to wszystko zje??? Przecież ciasto to jeszcze mi z wigilii zostało, no ale chciałam zrobić świeże... zdaje się, że w takim razie przekroczę magiczne 20 kg w ciąży :D
W nocy kręgosłup mnie tak bolał, że powiedziałam P. wszystkie żale, że ja ciągle robię a on ciągle leży i nawet palcem nie kiwnie. :( :( Dla mnie to jest może normalne ale kurcze w święta, sylwestra, gdzie roboty jest o wiele więcej to chociaż by coś zrobił ;/ A nie baba w ciąży ma więcej energii niż facet. A mogłam wszystko mieć w d* i gości przyjąć o herbacie :)
Kurde w sam raz pojawiła się reklama w TV - "dziel obowiązki, mnóż korzyści" :D :D :D
No ale efekt był taki, że po raz pierwszy wymasował mi w nocy kręgosłup!!! :D :D :D Więc może ten rok nie będzie taki najgorszy :D :D Bo mówią, że jaki Nowy Rok tak cały rok :D

Buziaki dziewczyny dla was!!!
Mnie suszy nie wiem po czym :D

Mam dość *******onego Allegro.
Sorry.
Mam co miesiąc pisac o anulowanie prowizji bo konto charytatywne.
W grudniu napisałam późno, dopiero jak przyszedł monit o opłatę - napisałam 20.12, wyjasniłam, że byłam z dzieckiem miesiąc najpierw w CZD, potem na turnusie rehabil...ze mi umknęło (po to pisałam o pełnomocnika do konta)... odpowiedź na prosbe o anulowanie dostałam 31.12 z przeprosinami ze tak późno, ale swieta bla bla, prosza abym cierpliwie czekała, przekazali sprawe do osoby, która zajmuje sie anulowaniem opłat.. A dzis dostałam maila z informacja o prowizji za XII i takim oto tekstem:
"Z przykrością informujemy, że pomimo wcześniej wysłanych przypomnień, do dziś nie otrzymaliśmy Pani/Pana zapłaty za usługi świadczone przez Allegro. Zgodnie z wcześniejszymi ostrzeżeniami, jesteśmy zmuszeni zablokować Pani/Panu możliwość sprzedaży w Allegro."
No i znowu mam zablokowana sprzedaż... nie mam juz na to siły.

Jak tak, jak ktos kogos oszuka na All to nie można się doprosic interwencji, ale konta charytatywne, to udupią zaraz.
no to happy new year:wściekła/y:

Aguś szkoda gadać naprawdę :( Zawsze temu porządnemu człowiekowi wszyscy robią pod górkę :(

reklama
Aga:)
Już sama forma tego listu do Ciebie wskazuje że to wiadomość automatyczna, wysyłana pewnie do wszystkich zapominalskich o wpłacie. Przekazali sprawę do osoby która zajmuje się anulowaniem opłat więc pewnie jutro lub pojutrze wszystko wróci do normy. zablokowali Cię z automatu - tu zadziałał system a nie osoba która ma podpisać Twoja prośbę. pewnie za dzień lub dwa będzie po wszystkim. narazie się nie martw i nie denerwuj, system równo działa dla wszystkich, miałaś opóźnienie w wysłaniu tej prośby o anulowanie i z tego wynika zamieszanie. myślę, że niedługo wszystko będzie w porządku.

Do góry