reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Hello Ello
ja dopiero usiadlam > od rana ciagle jakas robota wrr...
a na koniec jeszcze utonelam pod sterta prasowania ale na szczescie juz wiekszosc poprasowane i reszte zostawiam na jutro...
a co?! tak zeby sie jutro nie nudzic :-D
zrobilam M. babke swiateczna bo mu obiecalam i ma zabrac ja do pracy dla chlopakow - oby smakowala ;-)
dzisiaj jeszcze musze styrac z gory walizki i zaczac sie powoli pakowac....
ide cos zjesc bo az mi w brzuchu burczy hihi

aaaa
pisałam do Natalineczki > u niej i dzieciaczkow wszystko ok, ale troche zabiegana jest! Pozdrawia wszystkich!!! :-)

reklama
Czy ja w ogóle dzisiaj sie witałam?:)

Wracalismy do domu 10 godzin ale dojechaliśmy. Franula mega dzielny, zresztą krótki raporcik na naszym wątku. Za zdjęciami. Zapraszam:)

Dziewczyny, nie znacie jakis firm małych, które rozliczaja sie na zasadzie ryczałtu? Ryczałtowny rozliczenie roczne robia do 10.01 i tez mogą przekazywać 1%. Dajcie znac pliz jak coś Wam do głowy przyjdzie.. Czy któraś z Was ma zaprzyjaźniony punkt jakiś w którym byłoby mozliwe zostawienie kalendarzyków na 2011, takich kieszonkowych, z apelem o 1% dla Frania? Sorry że ja tak monotematycznie, ale..rzeczywistość finansowa daje nam sie ostro we znaki.

Czy ja w ogóle dzisiaj sie witałam?:)

Wracalismy do domu 10 godzin ale dojechaliśmy. Franula mega dzielny, zresztą krótki raporcik na naszym wątku. Za zdjęciami. Zapraszam:)

Dziewczyny, nie znacie jakis firm małych, które rozliczaja sie na zasadzie ryczałtu? Ryczałtowny rozliczenie roczne robia do 10.01 i tez mogą przekazywać 1%. Dajcie znac pliz jak coś Wam do głowy przyjdzie.. Czy któraś z Was ma zaprzyjaźniony punkt jakiś w którym byłoby mozliwe zostawienie kalendarzyków na 2011, takich kieszonkowych, z apelem o 1% dla Frania? Sorry że ja tak monotematycznie, ale..rzeczywistość finansowa daje nam sie ostro we znaki.

Aga hej :)
daj kilka tych kalendarzyków Oli jutro, zostawię u nas u fryzjera i dam do punktu komputerowego na Sudeckiej :)

izu - pszenica w sklepie ze zdrową żywnością obok dd w rynku
ja dziś mało, ale jakoś o tak, chandra chyba czy cuś :/

reklama
Do góry