reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

U nas był wczoraj z wózkiem :) i przed wczoraj z łóżeczkiem :)
Mój P. śmieje się, że ten wózek ma więcej funkcji niż nowoczesne auto :)

reklama
Witam zimowo
Ja nieststy od pewnego czasu bez netu i bez kontaktu ze światem;)
Więc z okazji tego , że jestem u rodziców i dostałam się na forum ( a brakuje mi tego nocnego zwłaszcza pisana;)

życzę Wam wszystkim i każdej z osobna wspaniałych, rodzinnych, w spokojnej atmosferze wypełnionych radością i miłością swiąt

No właśnie nie wiem... co to się dzieje, że nikogo nie ma :(
ilizkacz jeśli się już nie spiszemy to również życzę spokojnych i rodzinnych świąt!!!

Ja chwilowo jestem :-)
Ola, Aga, dzięki - rano tam zadzwonię...

U nas znowu sypie... Dziś pierwszy raz, odkąd jest biało wyszłam z Małym z domu - byliśmy w Jeleniej na małych zakupach i 300zł zniknęło z portfela... :-(
Korzystałyście już z samoobsługowych kas w tesco? Ja się dziś nie skusiłam ale następnym razem nie wykluczam. Chyba ludzie się tego bali bo we wszystkich kasach kolejki a tam puuusto. Już miałam tam iść ale otworzyli normalną kase, byłam druga w kolejce - myślę - będzie szybciej, bo tam R. i Leoś w aucie czekają. No i byłoby gdyby koleś przede mną nie zasłabł... Normalnie szok, wywalił się i zemdlał. Ocknął się przed przyjazdem pogotowia i odmówił badania :-\

Ola, to o moim R. pisałam jak byłam w jakimś dolku. Tak naprawdę jest kochany, czasem tylko daje ciała ale kto z nas nie daje ;-) Kocham go nad życie i nie zamieniłabym na żadnego innego... i dodam, że nie stoi teraz nade mną i nie pilnuje co piszę ;-)

I jeszcze jedno - gdzie kupujecie mięso i wędliny? Mnie znajomi ostatnio polecili sklep Miś na zabobrzu, jak dla mnie rewelacja, wszystko świeżutkie i pachnące, miła obsługa... Kupiłam dziś wołowinę na bitki, jutro będę robić pierwsze w swoim życiu. Macie jakieś sugestie co do przepisu? Będę dźwięczna :-)

uff... udalo sie wreszcie zrobic troche zakupow...
kolejne prezenty kupione hihi
wczoraj kupilismy tez troche rzeczy Malej :-)
i tak wczoraj tysiaczek a dzisiaj ponad 600zl :-( masakra!

Haaaaloooo gdzie sa wszyscy?? :-D

Holly > to w jeleniej w tesco zrobili samoobslugowe?
Super! wreszcie :-) fajna sprawa... my napewno bedziemy korzystac bo to wygodne jest :-)
no niezle mialas przygody...dziwne tylko ze odmowil badania... moze w szoku byl albo sie wystraszyl :confused:
a jak Leosiowi podoba sie zima? nosek mu zmarzl troche? ;-)
'Mis' jest rewelacyjny! Maja naprawde dobre miesiwo i swiezutkie :-)
nieznam innego lepszego sklepu.

Izu > gdzie sie znowu schowalas? ;-)

reklama
hej:)
ja byłam wniedziele na zakupach i jakas masakra,bowszedzie pełno ludzi.Chciałam właśnie skorzystac z samoobsługowych kas,bo będac w Uk znacznie ułatwiało to zadanie, ale i do tych kas były kolejki, a my mieliśmy pełny kosz więc stwierdzilismy ze sie nie doczekamy,Mała juz padnięta więc poszliśmy do normalnek kasy,ale wprzyszłości jeśli tylko będzie taka możliwość tona pewno bede korzystac
E dziewczyny a w ktorym miejscu ten Miś?? Na Moniuszki moze??

Do góry