reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Kochana:) Strasznie mi przykro z tą biegunką to się mały musi męczyć. może wirus jakiś...może osłonowo daj mu acidolac albo inny tego typu lek? chociaz diclofor to chyba z tej samej grupy jest..

Strasznie się cieszę, że masz kompa i dostęp do netu:)

Napisałam prv do Holly.

miłego dnia, mam nadzieję że Franuś wkrótce poczuje się lepiej...a jak on po CZD?

reklama
Jestem, jestem :-)

Jeszcze raz dzięki :-)

U nas wieje tak, że głowy urywa - nawet psom się nie chce biegać... Nie wiem czy Was już o to pytałam ale co polecacie na ciemieniuszkę? Leoś ma spokój z włoskami ale na czółku nie wygląda to za ciekawie... Smaruję oliwką codziennie i nie wiem czy coś jeszcze mogę zrobić?

My z R. cały czas razem w domu, wyciąg na Kolorowej ruszy dopiero około 20 grudnia więc do tej pory ma wolne. Fajnie, choć wcale się to nie przekłada na większą pomoc itp. W nocy wstaję ja, kąpię ja i radzę sobie ze wszystkim świetnie ale chciałabym żeby R. miał jak największy kontakt z Leosiem...

Holly:) moja Mała jak miala ciemieniuszkę to smarowałam oliwka i zakladałam czapeczke na ok 15-20 min po czym szlismy sie kapac i wtedy myłam głowke. Zeszło.ALe wiem ze np. mojej siostrzenicy nie pomogło.Są jakies kremy chyba perfecta ale nie jestem pewna. Ona coś uzywała, jak zapytam to napisze.

tak, sa specjalne kremy na ciemieniuchę. Spytaj w aptece.

Franiu o godz 13 miał 40st gorączki..jak wyskoczyło na termometrze to ręce tak zaczęły mi się trząść..ekspresem rozebrałam go, leki..żeby drgawek gorączkowych nie dostał.
Kiedy to sie kuxwa skończy??? Ciągle w stanie podwyższonej gotowości kurcze..

Holly, jutro zadzwonię do Medicoru

Hej hej.
Aga fajnie że już jesteś z nami.
Strasznie mi przykro z powodu Franuli i tej p*** gorączki :( Oby szybko przeszło.
Ja wróciłam właśnie do domu. Wózio i łóżeczko stoją. Także teraz już jest w pełni wyczekiwanie na Natasze :)

Holly:)

Jesli chcesz żeby Ci chłop więcej pomagał to musisz mu to po prostu powiedzieć...bo on może myśli ze skoro tak sobie dobrze radzisz to nie potrzebujesz wsparcia? albo czuje się odsunięty bo maly jest w centrum uwagi? albo zwyczajnie boi się żeby nie zrobić mu krzywdy. albo po prostu leń i tyle:) tylko rozmowa kochanie mpoże cos zdziałać:):)

Co do ciemieniuchy, ja swojej Nat na 15-20 minut przed kąpielą smarowałam główkę oliwką, potem myłam włoski, potem wyczesywałam miękką szczoteczką. trwało nam to gdzieś ze dwa miesiące i potem przeszło...

AGA - jak Franek sie czuje?

Hej wszystkim :D
Przekazuje wszystkiego co dobre od Mikołaja :p bo go spotkałam rano.

Ja dziś wstałam o 5.00 i później nie mogłam zasnąć, więc do 8 się pokrzątałam, nastawiłam pranie i włączyłam sobie jakiś film usypiający... i zadziałało!! :) Na chwilę usnełam :D A teraz czas na sprzątanie :(

Holly mam obawy, że podzielę Twój los co do pomocy od chłopa. Aż się boję... nic nie mówię, żeby nie wyszło że wykrakałam.

reklama
Do góry