reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Kochana ja znow mam z szuflada juz 7 miesiecy co chwilke ja otwieram i zamykam i nic sie nie dzieje , wiec chyba zalezy od lozeczka . Jak dla mnie jest idealna na pieluszki posciel czy kocyki, my mamy takie LOZECZKO tymon miś SZUFLADA + MATERAC + PRZEWIJAK (1327076339) - Aukcje internetowe Allegro
mamy z takiej serii przewijak i tez sie sprawidzil ;)
Dzis moj T kupil malej saneczki i to rozowe ;) teraz tylko czekac jak przyjda i mozna wyjsc z domku bo jak narazie wozek nie da rady :/

reklama
Diana > różowe? super :-)
ja ogladam i nie moge sie zdecydowac ktore wybrac a pasowaloby juz zamowic...
widze ze mamy bardzo podobne łóżeczka :-) tylko ja mam "radka" czyli gwiazdki zamiast misi no i bez szuflady
ŁÓŻECZKA DZIECIĘCE KLUPŚ RADEK VII TEAK _!_ (1326697741) - Aukcje internetowe Allegro

Wiecie co, niewiem co mi jest ostatnio... ciągle boli mnie głowa i to tak porządnie ze nawet tabletki nie pomagaja :-(
do tego wiecznie ejstem zmeczona i ostatnio klade sie spac z Mala w dzien bo nie daje rady....
teraz tez niedawno wstalysmy :-)
Bami na obiad juz gotowe ale jeszcze ciasta mi sie zachcialo wiec mykam zaraz do kuchni ;-)
i jeszcze masa prasowania na mnie czeka wrrr!
a moj M. mi napisal ze jutro rano bedzie i z nami pojdzie na badanie czyli nie bedziemy musialy isc na nogach i marznac :happy2:

Ehh my tez powinnismy isc na szczepienie z mala w tym tyg , ale T pracuje a ja sie boje w taka pogode autkiem z dzieckiem jezdzic :/ wiec chyba poczekam do przyszlego tyg moze bedzie lepiej ..
a takie saneczki Borówka SANKI HALO TITI Z PODNÓŻKAMI ŚPIWORKIE (1326602264) - Aukcje internetowe Allegro troszke drogie ale wlasnie tak jest jak moj T cos kupuje a juz jak malej to wogole na cene nie patrzy w sumie tylko sprawdzil allegro w obserwowanych bo je zapisalam i nie minelo 20 min a ja patrze na emiala ze kupione :) T zawsze umie mi zrobic niespodzianke , tylko sie wkurzyl ze na emaila mu zajrzalam bo chcial przywiesc do domq jak przyjda a tak sie nie udalo :p hehe
Faceci ...
Ehh wlasnie wrocilam z mala ze spacerku wozkiem - masakra jakas najgorzej na przejsciu przy jana pawla , koszmar mowie wam musialam wozek podniesc bo nie dalo sie przejechac , po godz czuje sie jak bym byla pol dnia na silowni ..

Oki, łóżeczko zakupione :D
Dowiedziałam się również, że przyszła październikowa wypłata, więc poszłam zaszaleć i zrobić jakieś nadprogramowe zakupy :D
Diana, zuza bardzo ładne łóżeczka. Też się nim przyglądałam, ale wiadomo o co chodzi... :/ Nie chciałam szaleć za bardzo.
A jak z pościelą i wkładami do łóżeczka? Polecacie coś? Jak to dobrze, że jesteście kilka miesięcy do przodu :D ;D to mam się kogo poradzić :D
Diana - sanki full wypad naprawdę! sama już nie mogę się doczekać kiedy z moją Małą będziemy szaleć po śniegu :D

My posciel kupilismy w ikei , i koldre z podusia mala i poszewki plus przescieradla . Normalnie posciel w sklepie kosztuje ponad 200zl my w ikei kupilismy o ile dobrze pamietam chyba za 50zl wiec warto;) tyle ze nie kazemu sie ich posciele podobaja . My zawsze tam kupujemy do nas do sypialni i dla malej tez tam ;)

Ja lubię rzeczy z IKEI, ale teraz to marne szanse żebym pojechała do Wrocławia.
Muszę wybrać coś z Allegro, bo po mieście nie chce mi się już chodzić po tych sklepach i zresztą tam i tak jest drożej :D
Pobuszuje dzisiaj na allegro i może coś upoluję :)

Witajcie zimowo:)
ale nas zasypalo,wczoraj poszlam na spacer i ledwo wozkiem jechalam;/ dzis juz lepiej:)

Diana sanki super, troszke drogie ale inne, bardziej nowoczesne

Izu ja posciel zamawialam na allegro mialam duzy komplet: kolderka,podusia,posciel na kolderke i podusie, ochraniacz do lozeczka,kolerka i podusia wraz z posciela do wozka, przescieradelko do lozeczka,rożek baldachim i podusia JAŚ, ogolnie baldachimu nie uzylam,nie wpadl mi w oko.To chyba wszystko co bylo w zestawie i placilam cos kolo 150zl plus przesylka nie pamietam ile. Wtedy tez zalezalo mi oby jak najtaniej bo krucho z kasa mielismy- bylismy w trakcie remontu i wiadomo wyprawka dla malucha to tez niezle koszta wiec sie skusilam,poszperam moze znajde i podesle link:)
pozdrawiam cieplo w ten mrozny dzien:)

mam:) cos takiego, na pewno ten sprzedajacy
http://allegro.pl/posciel-15el-120x90-posciel-wozek-2-gratisy-i1340651615.html
mysle ze sie oplaca:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry