Natalineczka555
kocham kochać :)
dzieki kochana ale wole jednak sama jesli wogole sie zjawie;-)ANULKO STO LAT, SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZDROWIA, RADOSNYCH DZIECIACZKÓW, PIENIĘDZY I WSZYSTKIEGO, CZEGO SOBIE ZAMARZYSZ, oj współczuję ząbkowania, z tymi odwiedzinami imieninowymi to też ciekawa akcje, przykro mi, ale nie martw się, wyraźnie powiedziałaś co, jak i o której, aaa i dane zaraz wyśle Ci na priv
AL.SZYSZKOWSKA ja nie mam nic przeciwko nowej Mamie, robiłam wczoraj próbnie "rafaello" z nowego przepisu i podjechaliśmy do znajomych, smakowało wszystkim, teraz tylko muszę wypróbować na kimś tą "delicję" hihi, chyba na nas wszystkich
NATKO ja po Was mogę podjechać, wiem gdzie jest Ogorzelec, autko tez mam i drugi fotelik, akurat na Czarusia by pasował, jeśli się nie będziesz bała, ale jeżdżę cały czas, brzuszek nie przeszkadza a siedzenia wygodne, więc jak??
FRANIOWAMAMO witaj z powrotem, za chwilkę podczytam co u Frania, znajdziesz chwilę na spotkanie, prawda?
dzisiaj w nocy była pełnia i jakoś na nas nie podziałała, melduję posłusznie, że w dwupaku jesteśmy, jutro wizyta, zobaczymy, co u córci, my.ślę że sporo urosła, brzuszek mam teraz jak piłka lekarska, a ostatniej wizycie był sporo mniejszy i malutka ważyła ok 2kg, buziam, lecę śniadanko robić
wiesz jak to z dzieciakami nie wiem ile mi maly pozwoli posiedziec