dobraczarownica
niecierpliwa chyba
przystojniaczek:-) jaka powaga lekko okraszona uśmiechem, fajowsko, nie będzie się pocić od gorąca i zbyt długich włosków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może akurat się dobry łosoś uwędzony trafifilet ma ok 50cm dlugosci i jest grubiutka na 2 centymetry, cena 15e.
jakis taki dzien kochanao boszzzz jak nacudowałam z jedzeniem, mam nadzieje tylko, że się nie struję tym wszystkim, najpierw śledzik z sosem czosnkowym zagryziony markizami orzechowymi, a przed chwilą kurczak w warzywach z ryżem i ogromną dawka ziół prowansalskich, apetyt mnie dziś dopadł, jakbym na wojnę szła, może się coś szykuje, ale chyba nie, tylko nie dziś, za kilka godzin K. wyjeżdża do stolicy na jeden dzień dosłownie, żeby pąpiery u notariusza podpisać, więc muszę być mega grzeczna, coby mnie dziś nie wzięło, bo jeszcze mnie do teściówki pod opiekę zawiezie, ojj ale się dzidzia wypina po lewej stronie, aż skóra swedzi, idę do Tadzia, znalazł "coś w kąciku, ale to nie pająk i nie mucha mamo, chodź zobacz", no to idę, okna cały dzień otwarte to może coś wleciało/wlazło
to był taki puszek jakby z dmuchawca, nieźle, bo już się bałam, że robactwo