reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
To ciekawe, co piszecie o Johnsonie, bo ja w tej paczce miałam tylko ulotki i mini płyn do mycia ciała i włosów dla noworodków. Ciekawe, gdzie reszta...
ariska
Fanka BB :)
nulini ja z J&J też miałam jedną próbkę ale balsamu do ciała 50ml i też reszty nie było
ja dziś też odebrałam paczkę z J&J - i tak jak zabka miałam mleczko, krem na odparzenia i plyn do mycia a dodatkowo dostalam paczkę z bobovity gdzie był poradnik żywienia, próbki kaszek, herbatki i słoiczek z marchewką i ryżem
Patrycja89
Mama Kubusia
Ja też dostałam ten zestaw z bobovity.
Aha, i jest teraz promocja w rossmanie na nektary dla dzieci firmy babydream, one mają 0,5l i kosztują w promocji 1,99 mojemu małemu bardzo smakują, polecam.
Aha, i jest teraz promocja w rossmanie na nektary dla dzieci firmy babydream, one mają 0,5l i kosztują w promocji 1,99 mojemu małemu bardzo smakują, polecam.
ariska
Fanka BB :)
w rossmanie sa też obiadki i owoce za 2,99. Duże
E
Ewcia_822
Gość
Ja też dostałam 3 próbki z J&Jja dziś też odebrałam paczkę z J&J - i tak jak zabka miałam mleczko, krem na odparzenia i plyn do mycia a dodatkowo dostalam paczkę z bobovity gdzie był poradnik żywienia, próbki kaszek, herbatki i słoiczek z marchewką i ryżem
reklama
Podziel się: