reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Okazje, promocje, przeceny

reklama
W NETTO od czwartku 28 lipca mają być w promocji:

- deserki Gerber - 3 szt po 130g za 5,49zł (wychodzi po 1,83zł za słoiczek)
- dania Gerber - 2szt po 190g za 6,49 zł (nie wiem czy to tanio bo nie kupuję obiadków)
- soki Gerber - 4 szt po 300ml za 10,99zł
- mleko Junior Nestle - 2 szt po 350g za 23,99zł

a do kiedy ta promocja???
Gazetka jest od 14 lipca i zazwyczaj promocja trwa 2 tygodnie także pewnie do środy 27 lipca a od czwartku lub piątku będzie już nowa gazetka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jakbyście chciały wygrać zgrzewkę mleka modyfikowanego to tu jest konkurs: Wakacje maluszka z „Mamo, rosnę!” - Artykuły rodzinne - *-spam-*

hej kobietki mam pytanko do tych co sa w streetcom jak dostajecie paczke co co potem trzeba zrobic? bo ja dzis dostalam meila ze w tygodniu bedzie u mnie kurier z paczka z gerbera :-) chyba niebede musiala placic za przesylke czy cos???

Zabka kurierowi nic nie płacisz za paczkę. Później tylko musisz składac raporty z rozmów z mamai nt. mleka Gerber.

reklama
Jak komuś dajesz próbkę, to możesz od razu o maila poprosić, bo po zakończeniu kampanii proszą o maile do osób, którym rozdałaś, żeby sami mogli sprawdzić, czy tej osobie pasował produkt.

Do góry