reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Okazje, promocje, przeceny

malutk_a, wiadomo, ja tylko uprzedzam te z nas, które z nimi nie miały styczności, bo sama się kiedyś tak nacięłam - połasiłam się na promocję tych chusteczek i dzisiaj służą mi do wycierania mebli :)

reklama
Być może już było ale podaję. Na stronie bobovity Poradnik żywienia małego dziecka | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! można zamówić bezpłatny Poradnik żywienia małego dziecka i próbki jedzonka. Zamówiłam i już dostałam.

A tu można wziąć udział w testowaniu produktów oilatum soft (ale załapuje się tylko 1000 osób, więc może już limit wyczerpany). Można spróbować: http://babyonline.pl/oilatum-regulamin.html

7-go lipca okazja dnia na rosmannowej stronie Babydream Premium, pieluszki dla dzieci: http://www.rossnet.pl/Okazja_dnia.aspx

Ostatnia edycja:
promocje pieluchowo chusteczkowe

dziewczyny od czwartu w tesco :
kupujac razem pampersy activ i pampers care zaplaci sie 90 zl

Pieluchy Pampers Sleep&Play 39,99
Pieluchy Huggies giga pack 55,99

w rosmanie pieluchy Pampers Jumbo Pack - 2 szt + chusteczki za 1gr w cenie 90zł.

w Carrefour Chusteczki nawilżane Huggies - 6pak 16,99 zł
Pieluchy Huggies jaksa duza paka 53,59

wiecej info na PromoBaby.pl

Ja dostałam zdaje się w ciągu tygodnia InPostem. Niestety musiałam odebrać w punkcie bo ich listonosz nie zastał mnie w domu i zostawił awizo.
W paczce jest jeden słoiczek: marchewka z jabłuszkiem, saszetka herbatki, saszetka kaszki zdaje się mleczno-ryżowej, saszetka bebiko2, saszetka kaszki manny wieloowocowej. Do tego ten poradnik - jeszcze nie miałam czasu się wczytać, i broszurka dotycząca rozszerzania diety o gluten dosyć przystępnie wyjaśnione z informacją ile jakiej kaszki żeby było 2-3g glutenu.

ja też dostałam pocztę, czekałam może 2 tygodnie a poradnik fajny chociaż mnie bardziej zaciekawiła ulotka o glutenie - ile dodawać jakiej kaszki by było 2-3 g glutenu

reklama
Do góry