reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Okazje, promocje, przeceny

reklama
a co jesli dam probki osobom bez neta? akurat chce dac szwagierce i kolezance a one niemaja neta z roznych powodow :/ ale ich opinie moge spisac

spisujesz wszystkie opinie osób z którymi rozmawiasz :-) i te internetowe, telefoniczne jak i twarzą w twarz :-)

Jak komuś dajesz próbkę, to możesz od razu o maila poprosić, bo po zakończeniu kampanii proszą o maile do osób, którym rozdałaś, żeby sami mogli sprawdzić, czy tej osobie pasował produkt.

Jeśli dajesz znajomemu to łatwo np o maila poprosić :-) gorzej jak rozmawiasz z kimś obcym
ja np od znajomej usłyszałam ze ona w takim razie nie chce tej próbki bo nie chce się bawić w żadne ankiety i żeby później jej spam na skrzynkę przychodził ...:baffled:

Ale chyba nie trzeba podawać np. numerów tel. do tych mam ? Oni nie będą tego sprawdzać? Bo do mnie też idzie paczka z Gerbera.
z podawanieem nr telefonów sie nie spotkałam :tak:

My także testujemy kosmetyki J&J - ale znam je do bardzo dawna ;-) np tego mleczka używałam sama jak byłam w ciąży :-) krem do buziaczka stosuje u Norba od urodzenia rewelacyjnie łagodzi podrażnienia.

co prawda płynów do kąpieli nie testujemy ale ten lawendowy i bąbelkowy to HIT :-) dzieciaki je uwielbiaja :-) a jak cudnie pachną :-)

Jedynym kosmetykiem z którym miałam problem to ten płyn 3 w 1 moja córka miała po nim wysuszoną skórę jak była noworodkiem, i odstawiałam jej ten płyn, jak skończyła pół roku wróciłam do niego o bylo wszystko w porządku.

Do góry