reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Naprawdę ciekawe! Ludzki organizm chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiac😂 widzę, że mamy nawet testy tej samej firmy😂 Super kochana! Kiedy usg? 😘
1sze miałam usg 4+5 był pecharzyk ciążowy 6.6mm teraz mam w poniedziałek 5+6 podglądnać czy juz babelek się pojawił potem mam znowu za tydzień 6+6 czy jest serduszko.
Ja jestem po dwóch stratach biorę aspiryne na rozrzedzenie krwi do tego wbijam heparyne w brzuch na rozrzedzenie krwi no ale dla dzieciatka wszystko te zastrzyki mnie bolą panikuje juz 2h przed zastrzykiem a tu codziennie jeden 😯 musze wytrzymać . Teraz się musi udać wyczekane będzie i wychuchane. Moje oczko w głowie . Jak przeżyje ta ciążę to będę najszczesliwasza na świecie

reklama
Dziewczyny mam ochotę na jutro na winko ale oczywiście bezalkoholowe czy bezalkoholowe jest bezpieczne ?

Hej. Wy to o chorobach a ja wstałam z dreszczami i kaszlem :/
Jak czytam te wszystkie hity koronowirusowe to cieszę się, że moja familia pracuje w Służbie Zdrowia, od podszewki nie ma tej paniki - jeszcze. Jak zacznie panikować bliska mi osoba to zamawiam nagrobek póki będzie szansa i wtedy dopiero zacznę się naprawdę bać. Póki co nawet maseczek mi nie przywiózł haha Może dlatego, że nadal z domu nie wychodzę :/
Mam nadzieję, że się wykuruję do przyszłego tygodnia bo czeka mnie najważniejsze USG i ten beznadziejny tedt PAPPA :/

Która teraz testuje? @MamaTolka daleko jeszcze? ;)
Ja dziś 6dpo [emoji846] najwcześniej w poniedziałek, ale chciałabym poczekać do soboty/niedzieli. Zobaczymy czy dam radę wytrzymać [emoji6]

Teraz takie wirusiska wszędzie ze naprawdę jeszcze tylko koronowirusa do kompletu brakuje [emoji6]

reklama
Ja dziś 6dpo [emoji846] najwcześniej w poniedziałek, ale chciałabym poczekać do soboty/niedzieli. Zobaczymy czy dam radę wytrzymać [emoji6]

Teraz takie wirusiska wszędzie ze naprawdę jeszcze tylko koronowirusa do kompletu brakuje [emoji6]

Ale bym chciała być już na tym etapie co Ty! Ja jestem świeżo po owu, mam przed sobą przynajmniej tydzień czekania.
Trzymam kciuki, informuj nas na bieżąco 😊 Masz jakieś przeczucia?

Do góry