reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Oddałam krew w szpitalu, około 15:00 wyniki do odebrania, a jutro 09:20 wizyta w szpitalu u lekarza zakaźnego, ale te wyniki najważniejsze, sama będę w stanie je zinterpretować... Boże żeby było dobrze...

reklama
Oddałam krew w szpitalu, około 15:00 wyniki do odebrania, a jutro 09:20 wizyta w szpitalu u lekarza zakaźnego, ale te wyniki najważniejsze, sama będę w stanie je zinterpretować... Boże żeby było dobrze...
Kochana nie denerwuj się na zapas. Wszystkie będziemy trzymać za Was kciuki😘❤️

Z innej beczki... skoro bete mam ujemną i w ciaży nie jestem to dlaczego mam takie wielkie cyce? Z dnia na dzien wieksze... nie zebym narzekała! 😁😁😁 bylabym przeszczesliwa gdyby z tych moich skórek nagle i na trwałe takie.cuda urosły....
Dodam ze nie rosną mi przed okresem.... nigdy.... bolą ale nie rosną. A teraz rosną i Czuje takie mrowienie/szczypanie sutkow. Ktore tez sa duze i wrazliwe...

Bedzie dobrze. Nie denerwuj się na zapas. Wdech i wydech...pamietaj oddychac (tak mi zawsze w stresujacych sytuacjach kolega doradza)

Z innej beczki... skoro bete mam ujemną i w ciaży nie jestem to dlaczego mam takie wielkie cyce? Z dnia na dzien wieksze... nie zebym narzekała! 😁😁😁 bylabym przeszczesliwa gdyby z tych moich skórek nagle i na trwałe takie.cuda urosły....
Dodam ze nie rosną mi przed okresem.... nigdy.... bolą ale nie rosną. A teraz rosną i Czuje takie mrowienie/szczypanie sutkow. Ktore tez sa duze i wrazliwe...
Kiedy masz miec @

reklama
Do góry