reklama
locala
Fanka BB :)
Brawo Ty [emoji28]
Melduję sukces. Jade na raty i nie zwymiotowałam w autobusie. I nawet kęs obwarzanka zjadlam [emoji3051]
locala
Zgadzam się [emoji23][emoji8]
Locala ja bd miec Bobo 14.10 a ty 14.11 zgoda? [emoji3590][emoji3590]
Dusiaax3
Kochana nie denerwuj się na zapas. Wszystkie będziemy trzymać za Was kciukiOddałam krew w szpitalu, około 15:00 wyniki do odebrania, a jutro 09:20 wizyta w szpitalu u lekarza zakaźnego, ale te wyniki najważniejsze, sama będę w stanie je zinterpretować... Boże żeby było dobrze...
locala
Będzie dobrze [emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Oddałam krew w szpitalu, około 15:00 wyniki do odebrania, a jutro 09:20 wizyta w szpitalu u lekarza zakaźnego, ale te wyniki najważniejsze, sama będę w stanie je zinterpretować... Boże żeby było dobrze...
Z innej beczki... skoro bete mam ujemną i w ciaży nie jestem to dlaczego mam takie wielkie cyce? Z dnia na dzien wieksze... nie zebym narzekała! bylabym przeszczesliwa gdyby z tych moich skórek nagle i na trwałe takie.cuda urosły....
Dodam ze nie rosną mi przed okresem.... nigdy.... bolą ale nie rosną. A teraz rosną i Czuje takie mrowienie/szczypanie sutkow. Ktore tez sa duze i wrazliwe...
Dodam ze nie rosną mi przed okresem.... nigdy.... bolą ale nie rosną. A teraz rosną i Czuje takie mrowienie/szczypanie sutkow. Ktore tez sa duze i wrazliwe...
Bedzie dobrze. Nie denerwuj się na zapas. Wdech i wydech...pamietaj oddychac (tak mi zawsze w stresujacych sytuacjach kolega doradza)Oddałam krew w szpitalu, około 15:00 wyniki do odebrania, a jutro 09:20 wizyta w szpitalu u lekarza zakaźnego, ale te wyniki najważniejsze, sama będę w stanie je zinterpretować... Boże żeby było dobrze...
Kiedy masz miec @Z innej beczki... skoro bete mam ujemną i w ciaży nie jestem to dlaczego mam takie wielkie cyce? Z dnia na dzien wieksze... nie zebym narzekała! bylabym przeszczesliwa gdyby z tych moich skórek nagle i na trwałe takie.cuda urosły....
29..moze 1.03Kiedy masz miec @
reklama
Zrób wtedy test polecam Bobo test mnie nigdy nie kłamał. Jak wyjdzie nawet cień cienia leć na betę.29..moze 1.03
Mój się śmieje ze cyce już mam wielkie a co będzie jak będę mieć bębenek