Nadzieja29
Fanka BB :)
Dziękuję... muszę spróbować...kochana kup sobie pregna vomi. tabletki na bazie imbiru, nie sa jakies wow ale na chwile pomagaja...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję... muszę spróbować...kochana kup sobie pregna vomi. tabletki na bazie imbiru, nie sa jakies wow ale na chwile pomagaja...
Kurcze nie wiem czy to genetycznie.. bo przeciez kazda ciaza jest inna... noe jedna dziewczyna mowila ze jedna ciaze miala bezobjawowa a np nastepna ciaze caly 1 trymestr spedzila przytulajac muszle.. u mnie mama wszystkie ciaze zle przechodzila, ja jestem w pierwszej ale poza zmeczeniem wieczornym i powiekszajacym sie powoli brzuszku to tak jakbym nie była w ciazyA widzisz u każdej inaczej, u mnie żadnych nudności Ale moja mama świetnie znosiła ciażę, więc to też ma genetycznie znaczenie. Męczy mnie zatkany nos, dziś drżały mi nogi po zejściu ze schodów i kłuło w pachwinach i to by było na tyle Na USG byłam w piątek, 4t5d. Tylko małą kropeczkę było widać Następne 28.02 w 6t5d
oj nie sraj sie!!! My tu wszystkie czekamy na zdjecie bobasa jutro! tylko ladne musi byc spodziewaj sie malej kijanki, delfinka, pierscionka z oczkiem takiego groszka, z ktprego bedzie cudowne malenstwo! o ktorej masz usg?Heeeej hej!!!
Jestem [emoji16]
Żyje, jeszcze nie umarłam[emoji2957]
Na wasze nieszczęście [emoji23][emoji23][emoji23]
Przepraszam że się nie odzywałam Ale miałam mega intensywny weekend. Kumpela.sie rozwodzi, więc musiałam ja wesprzeć na duchu [emoji4] U mnie okej jakby co Ale nie nadrobić Was, bez szans WGL. Jestem dzisiaj już osrana, bo jutro mam pierwsza wizytę i nie wiem czego się spodziewać [emoji2368] Denerwuje się okropnie! Jak były jakieś II kreseczki to gratulacje dziewczyny [emoji173][emoji173][emoji173] @Smerfetka94 Kochana tak bardzo mi przykro, tak BARDZO Ci kibicowalam... Trzymaj się tam!!+ [emoji8][emoji8][emoji8]
Haha oj tam [emoji1787]
Trzymam kciuki za Ciebie jutro znaczy się Ciebie i maleństwo... ja idę w środę... Może i za wczesni3 mam świadomość...Ale chcę wiedzieć czy ciaza dobrze się zadomowiła... A czuje się fatalnie... wymioty... Eh... A przecież to dopiero taki początek...
Często jednak porównuje się do matki to jak kobieta będzie przechodziła ciążę. wiadomo, że nie jest wszystko co do joty, ale niektóre kwestie mogą się zgadzaćKurcze nie wiem czy to genetycznie.. bo przeciez kazda ciaza jest inna... noe jedna dziewczyna mowila ze jedna ciaze miala bezobjawowa a np nastepna ciaze caly 1 trymestr spedzila przytulajac muszle.. u mnie mama wszystkie ciaze zle przechodzila, ja jestem w pierwszej ale poza zmeczeniem wieczornym i powiekszajacym sie powoli brzuszku to tak jakbym nie była w ciazy
Za to rozstepy to juz duzo od genow zalezy, mam nadzieje, ze to odziedziczyłam po mamie i nie bede miala
oj, moja mama 3 ciaze, w 2 nie wymiotowala w ogole a w 3 ciazy dopiero od 6 meisiaca za to do samego konca. Ja wymiotowalam pomiedzy 6 a 14 tygodniem, z czego 7-10 tydzien to nawet za dobrze nie pamietam, bo moje samopoczucie bylo straszne. teraz zdarza mis ie sporadycznie zwrocic ale samopoczucie o niebo lepsze juz. ja z genetyki po mamie chcialabym zeby dzidzius wyssal ze mnie caly tluszcz, hehe. mama po kazdej ciazy wygladala lepiej niz przed ja patrze na siebie czasem z rana to na glos mowie sobie Panie Boze Ty mnie widzisz i nie grzmiszKurcze nie wiem czy to genetycznie.. bo przeciez kazda ciaza jest inna... noe jedna dziewczyna mowila ze jedna ciaze miala bezobjawowa a np nastepna ciaze caly 1 trymestr spedzila przytulajac muszle.. u mnie mama wszystkie ciaze zle przechodzila, ja jestem w pierwszej ale poza zmeczeniem wieczornym i powiekszajacym sie powoli brzuszku to tak jakbym nie była w ciazy
Za to rozstepy to juz duzo od genow zalezy, mam nadzieje, ze to odziedziczyłam po mamie i nie bede miala
Polecam farby alfaparf, kupowane przez - piękne kolory i się nie wypłukująOoo ja też potrzebuje farbowania, siwa baba ze mnie [emoji2370]
U mnie nic nie dawali i 10 sztuk nie wystarczyło - mąż musiał dokupować. Wszystko zależy od wielu czynników. Podkłady akurat można wykorzystać późniejPewnie, my używaliśmy dopóki się nie ubrudził, jakbyś chciała po jednym razie wyrzucać, to byście nie nadążyli z wyrzucaniem śmieci.. A pisałaś też chyba o podkładach poporodowych, ja miałam jedna paczkę -5 sztuk i tego nawet nie zużyłam, bo w szpitalu dawali
Tez to przechodzilam, martwilam sie , ze pewnie ciaza sie nie rozwija bo przeciez nie mam typowych objawow, usg w 6 tyg dalej mnie nie uspokoilp chociaz widzialam serduszko i ciągle myslalam ze na pewno objawy przyjda pozniej, w 8 tyg c przed usg cala sie trzeslam ze strachu ale jak zobaczylam ile sie zmienilo to jakos powoli sie uspokoilam, lekarz tez mnie "ocucil" ze wcale nie musze czuc sie zle i mam sie z tego cieszycJa dla się dlatego trochę się martwię bp czuje A się za dobrze... [emoji848][emoji848][emoji848]
Ja dla się dlatego trochę się martwię bp czuje A się za dobrze... [emoji848][emoji848][emoji848]