reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Oooo Greys anatomy [emoji3590][emoji3590][emoji3590] kooocham po sto razy oglądałam
Gdzie oglądacie? Skończyłam chyba na 8 sezonie i nie wiem gdzie teraz reszty szukać :)

U mnie Trzecia ciąża i każda inna :) Naprawdę nie ma reguły :) Nie muszę dodawać, że tą przechodzę najciężej i tak sobie myślę, że gdyby była pierwsza to Syn zostałby jedynakiem bo świadomie na drugą bym się nie zgodziła..

@Smerfetka94 dziewczyny dobrze napisały , zróbcie teraz najpierw badania bo szkoda i Was i tych zarodków :(

A widzisz u każdej inaczej, u mnie żadnych nudności :) Ale moja mama świetnie znosiła ciażę, więc to też ma genetycznie znaczenie. Męczy mnie zatkany nos, dziś drżały mi nogi po zejściu ze schodów i kłuło w pachwinach i to by było na tyle :) Na USG byłam w piątek, 4t5d. Tylko małą kropeczkę było widać :) Następne 28.02 w 6t5d :)
U mnie niby... będzie 5t3d... Ale nawet jeśli zobaczę czarną kropkę...to będę wiedziała, ze nie pozamaciczna...😊

Hehe [emoji23][emoji23][emoji23] Może sobie wywrozylas te trojaczki we śnie [emoji23][emoji23]
Cieszy się kochana
Ja zaczynam się martwić...po nocach nie śpię
..blada aż jestem...badania muszę zrobić.
.będą bliźniaki jak nic [emoji23][emoji23][emoji23] 3 jaczki mi sie śniły...

Kurs wam nadzieję że tak samo będzie u mnie [emoji4] Trzymajcie kciuki by wszystko było ok, bo mega się martwię [emoji86][emoji2356]
Tez to przechodzilam, martwilam sie , ze pewnie ciaza sie nie rozwija bo przeciez nie mam typowych objawow, usg w 6 tyg dalej mnie nie uspokoilp chociaz widzialam serduszko i ciągle myslalam ze na pewno objawy przyjda pozniej, w 8 tyg c przed usg cala sie trzeslam ze strachu ale jak zobaczylam ile sie zmienilo to jakos powoli sie uspokoilam, lekarz tez mnie "ocucil" ze wcale nie musze czuc sie zle i mam sie z tego cieszyc :)

reklama
U mnie niby... będzie 5t3d... Ale nawet jeśli zobaczę czarną kropkę...to będę wiedziała, ze nie pozamaciczna...😊
Nie no pewnie. 5t3d to już może być widać więcej niż u mnie, bo tych kilka dni robi różnice. U mnie dopiero 5t1d dziś, więc jestem przed Tobą 😅 WolałabymUSG w tym tygodniu, ale takie są zalecenia, żeby powtórzyć po 2 tygodniach jak widać sam pęcherzyk, gdy ciąża jest za młoda, więc trzeba czekać. Czasem łapią mnie czarne myśli. Chciałabym mieć pewność, że jest wszystko dobrze.

Do góry