ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Aktualnie 11/12 dpo
To możesz być świeżo po implantacji, a nawet w trakcie i wowczas test nic nie pokaże jeszcze [emoji846] trzymam kciuki za pozytywna niespodziankę [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aktualnie 11/12 dpo
Od spirytusu już dawno się odeszło bo to jednal otwarta zyla która polewamy alkoholem [emoji4] octanisept wystarczy a nawet woda z mydełkiem domprzemycia i już. Nie ma się co bać tych pepuszkow one tylko tak brzydko wyglądają. Takiego małego dziecka nie smaruje się niczym. Teraz w szpitalach nawet nie kapią dziecka i nie obcinają paznokci. Podobno to zdrowiej i lepiej.
Przy łuszczycy to
Warto napewno zasięgnąć opini lekarza
Ehhh.... a u mnie dziś 7dpo i totalna cisza. Nic nie boli, nic nie kłuje, cycki tez nie a nic. Pewnie nic z tego i progesteron nisko [emoji24][emoji24][emoji24]
@Verona26 weź coś poczaruj [emoji23][emoji23]
A mój mąż dzwonił do wodociągów jak postanowiliśmy żyć Eco i nie kupować butelkowanej to mu powiedzieli że nasza woda na osiedlu jest tak idealna że nawet przez brite nie trzeba filtrować [emoji6][emoji6].Paznokci w ogóle na początku w okresie noworodkowym nie powinno się obcinać bo można uszkodzić macierz paznokcia. One i tak są cieniutkie jak bibułka i choć szybko rosną to same się łamią nawet jak minimalnie odrastają.
U nas pępuszek małej pielęgnował super mój mąż. Ja się nawet nie dotknęłam i jakos po 2,5 tygodni odpadł. U nas był octanisept w użyciu, a mała delikatnie po kąpieli spamowałsm. Tak zaleciła położna, ale u mas woda okrutnie twarda i nawet mnie po prysznicu sędzi skóra i jest taka naciągnięta i sucha. I to ewidentnie od wody, bo jak jetem u rodziców, gdzie mąka miękka wodę to zero „dolegliwości” poprysznjcowych
A mój mąż dzwonił do wodociągów jak postanowiliśmy żyć Eco i nie kupować butelkowanej to mu powiedzieli że nasza woda na osiedlu jest tak idealna że nawet przez brite nie trzeba filtrować [emoji6][emoji6].
Kochana napisze Ci coś ale to jest z głębi serca naprawdę nie odbierz zle tego .Nie moge na spokojnie.
Przypomina mi sie sytuacja ze stycznia. Znow beta lipna , maly przyrost.....ehhhh
To ja dostałam gotowe dziecko bez kikuta już do domu i w ogóle się nie martwiłam pielęgnacja Teraz widzę jak mi się udało.. My od małego nie smarowalismy zupełnie niczym, bo nigdy nie było problemów skórnych, ale to na pewno kwestia indywidualna..Paznokci w ogóle na początku w okresie noworodkowym nie powinno się obcinać bo można uszkodzić macierz paznokcia. One i tak są cieniutkie jak bibułka i choć szybko rosną to same się łamią nawet jak minimalnie odrastają.
U nas pępuszek małej pielęgnował super mój mąż. Ja się nawet nie dotknęłam i jakos po 2,5 tygodni odpadł. U nas był octanisept w użyciu, a mała delikatnie po kąpieli spamowałsm. Tak zaleciła położna, ale u mas woda okrutnie twarda i nawet mnie po prysznicu sędzi skóra i jest taka naciągnięta i sucha. I to ewidentnie od wody, bo jak jetem u rodziców, gdzie mąka miękka wodę to zero „dolegliwości” poprysznjcowych