reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Zazdro. Mój nawet daty Zareczyn nie pamięta [emoji23][emoji23][emoji23] Oby ślubu pamiętam bo za dwa miesiące pierwsza hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Dopiero opanowałam wymioty.. Kolejny bajeczny weekend przed Nami ;)

Dlatego napisałam, że może inaczej podchodziłabym do tematu, gdybym takiego oderwania nie miała średnio raz w miesiącu. Tyle, że odrywamy się dla siebie a nie dla daty. Nie przekonam się już ani do Walentynek ani do Dnia Kobiet bo Kobietą też jestem na codzień, nie od Święta :)
Dzień Mamy obchodzimy mimo, że też nie wypadam z roli ;) Mikołajki, Gwiazdkę - najcudowniejszy czas :) Urodziny i inne rocznice :)
Mój mąż jest na tyle Romantyczny, że nadal, co roku mimo, że już dawno jesteśmy po Ślubie dostaję prezent z okazji Rocznicy Zaręczyn hahaha

O tak! Nie zapomnę tych wszystkich bukiecików :D Potrafił na szaber wyskoczyć aby tylko najpiękniejsze zerwać :) A teraz rośnie razem ze mną i chyba nie ma siły na skoki przez płot haha

A ja tak na nie liczyłam a mam okropne :/ W ogóle się nie układają. Mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni :/

Przyda się po porodzie bo wtedy cyc twardy jak dykta się robi hahahaha

Ja akurat Remka nie trawie, ale thrillery psychologiczne uwielbiam [emoji3590]
Ostatnio bardzo mi podeszła Magda Stachula. Kupiłam mamie, a sama zgarnelam[emoji6]
Ja czytam jego książkę pierwszy raz ale póki co niezła :) muszę obczaić tą Stachule. Próbowałam czytać kasie Bonde bo tak głośno o niej, ale nie podeszła mi, zabardzo wszytsko się wlecze i za dużo opisów ;)

reklama
Do góry